Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

aj moram priznat makar sam pesimist da nema više propadanja ko 2008-me…….

Kolega mene ti brine što mi je ova belosvetska ekipa džepara opet odložila neminovno probijanje osobnog ATH. Crnjak boli glava.
[/quote]
pa dobro ljudi "gdje je optimizam nestao???"
jes da je vani oblacno, trenutno kisa kod mene i imam takoder podebljan minus,
ali dolazi sunce..
[/quote]

sa suncem je jutros sve i počelo,upravo sunce prelazi Europu, a završit će kao i svaki dan na zapadu, možda je ipak malo sreća što je kod nas oblačno,pa nas neće spržiti do kraja

kakav potop ,građevinari vuku sve za sobom

MARGINASI kako se drzite ako vas ima ovdje ??????? [undecid]

Hvala na pitanju dobro. Margin je dignut u 5.mj. lani, na pola vrijednosti portfelja tako da nema straha. Za m. call bi trebalo roknuti jos 50%. Trenutno više žalim za propuštenom zaradom,jer nisam prodala u 10mj. pa sad ponovo kupila, nego što me brine m.call.
[/quote]
to te ja pitam ….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Htio bih obavijestiti kolegu Pobjedu da mi portfelj trenutno više vrijedi nego jučer. Meni je već dosadno čekati taj krah, isp..dit ću na živce čekajući. Kolega Pobjeda, kad će krah?

Kolega, tko ceka i doceka.
Barem neces reci da nisi znao.

Moli bih kolegu tigrusa da napiše dali je još uvjek trend rastući i kada će KOEI na 650 kuna.

Htio bih obavijestiti kolegu Pobjedu da mi portfelj trenutno više vrijedi nego jučer. Meni je već dosadno čekati taj krah, isp..dit ću na živce čekajući. Kolega Pobjeda, kad će krah?

Kolega, tko ceka i doceka.
Barem neces reci da nisi znao.

[/quote]
Ja pomalo kupujem danas se utuklo 200 000 kuna ako sutra idemo dole još toliko je spremno za sutra a drago mi je da ste se i vi kolega mister promašaj javili to je dobar znak da sam pogodio sa ulaskom.

Sad treba samo pogoditi vrijeme ulaska u dionice

Pogledaj lanjsko kretanje crobexa pa će ti sve biti jasno, ova godina vrlo vjerno prati lanjski obrazac. znači da će dno crobexa biti tek za oko mjesec dana…nema žurbe s kupnjom, baš nikakve žurbe

Oće netko zatući ovu LKPC čekam sa 55 komada na 1536 netko je stavio svoju jednu valjda ga bilo sramota staviti.

kolega barbastari,ne vjerujem da će te sutra išta uspjet utući, možda tek u ponedjeljak. [rolleyes]

kolega barbastari,ne vjerujem da će te sutra išta uspjet utući, možda tek u ponedjeljak. [rolleyes]

Jeste kolega upravu ste malo sam se zanio, morate mi oprostoti kupujem a sve se crveni nije mi baš lako ali tješi me što kolega tigrus kaže da je trend rastući to mi puno znači u mojoj odluci.

Sad treba samo pogoditi vrijeme ulaska u dionice

po statistici velječa skoro uvjek u minusu odkad postoji burza. Očekujem do kraja mjeseca cca 20% minusa, onda plako gore do kraja godine u +. Do kraja mjeseca dakle [yawn]

Mrzim ovakve dane jer nikad ne znam jel da se na bid ili ask postavim.. [yawn]

New Report

Close