Htio bih obavijestiti kolegu Pobjedu da mi portfelj trenutno više vrijedi nego jučer. Meni je već dosadno čekati taj krah, isp..dit ću na živce čekajući. Kolega Pobjeda, kad će krah?
srdačan pozdrav,
GMBH GUBAERNATOR
Kazahstan, Nigerija i Hrvatska favoriti su među graničnim dioničkim tržištima, koja bi mogla nadmašiti likvidnije suparnike, naveo je u bilješci burzovni strateg Citigroupa Andrew Howell, a prenio Bloomberg News.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/citigroup-hrvatska-favorit-medu-granicnim-burzama!,67725.html
Nema razloga da sljedimo EU i USA .. ovo je samo "Bear trap" na putu prema gore .. kako kolega Conan o B kaže "psi laju karavana prolazi" .. evo prilike da se i pokoji pas ukrca .. ali naravno to se neće dogoditi
Kazahstan, Nigerija i Hrvatska favoriti su među graničnim dioničkim tržištima, koja bi mogla nadmašiti likvidnije suparnike, naveo je u bilješci burzovni strateg Citigroupa Andrew Howell, a prenio Bloomberg News.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/citigroup-hrvatska-favorit-medu-granicnim-burzama!,67725.html
Nema razloga da sljedimo EU i USA .. ovo je samo "Bear trap" na putu prema gore .. kako kolega Conan o B kaže "psi laju karavana prolazi" .. evo prilike da se i pokoji pas ukrca .. ali naravno to se neće dogoditi
[/quote]
Samo da prilikom lajanja neostanu bez glasa!
[/quote]
ma ovi koji zazivaju katastrofu…nebi kupili ni da crobi opet rokne na 1200….tako da…nek laju [bye]
A zašto ne govorimo o razlici između crobex-a i ostalih razvijenih tržišta prošle godine?
Pa očito je da smo još uvijek u veeelikom zaostatku za njima…kad su SAD-u propadale banke,padali smo i više nego oni,a koja je naša banka propala il primila državnu pomoć?!
MOžda bi trebalo ponekad i malo optimističnije gledati na stvari! [thumbsup]
Kolega…manje su visine pa je i pad kraci…samo da ne nestane volje za penjanjem
Pozdrav
aj moram priznat makar sam pesimist da nema više propadanja ko 2008-me…….
Kolega mene ti brine što mi je ova belosvetska ekipa džepara opet odložila neminovno probijanje osobnog ATH. Crnjak boli glava.
MARGINASI kako se drzite ako vas ima ovdje ??????? [undecid]
Kolega mene ti brine što mi je ova belosvetska ekipa džepara opet odložila neminovno probijanje osobnog ATH. Crnjak boli glava.
[/quote]
pa dobro ljudi "gdje je optimizam nestao???"
jes da je vani oblacno, trenutno kisa kod mene i imam takoder podebljan minus,
ali dolazi sunce..
MARGINASI kako se drzite ako vas ima ovdje ??????? [undecid]
Hvala na pitanju dobro. Margin je dignut u 5.mj. lani, na pola vrijednosti portfelja tako da nema straha. Za m. call bi trebalo roknuti jos 50%. Trenutno više žalim za propuštenom zaradom,jer nisam prodala u 10mj. pa sad ponovo kupila, nego što me brine m.call.