Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je bolje danas ne gledati, lešinari su na djelu uz veliku momoć malih paničara.

Koliko vidim jako padaju samo one koje ne valjaju, tipa podravke i sl. [lol] [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

OMF pavi sebi jeftin ulaz za idući tjedan
uplate za doprinos pomalo stižu i milina
zato treba što više dotuć

Ovo danas je u stvari super stvar, prodaju ili prodali su svi koji su bili neodlučni!

Svaki pomak prema gore bit će jednostavniji i brži!

CIAO [kiss] POZDRAV SA BIDA

LEAVE THE WORLD BEHINED

Vidi se da prodaju paničari, ja bih upotrijebio drugu riječ, ali neću, jer bi zvućalo kao uvreda.
Kako se prodaje po bidu novi se slažu, a prodaje nema.

lp i sretno im bilo.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ako ništa drugo bar je promet malo živnio……strpljivi su dočekaki svojih 5 minuta……to bi trebalo biti to što se tiće današnjeg pada?……

Kao da me netko poslušao i napisao članak
http://www.seebiz.eu/hr/burze/citigroup-hrvatska-favorit-medu-granicnim-burzama!,67725.html

Izgleda da je većini promakla vijest od jučer koju je najavio Šuker,uskoro donošenje odluke o povećanju izdvajanja u drugi mirovinski stup.
Dakle obaveznim mirovinskim fondovima slijedi nova likvidnost.

Izgleda da je većini promakla vijest od jučer koju je najavio Šuker,uskoro donošenje odluke o povećanju izdvajanja u drugi mirovinski stup.
Dakle obaveznim mirovinskim fondovima slijedi nova likvidnost.

Da kolega, dobro ste primjetili.
Umjesto priča o ukidanju drugog stupa, drugi stup se povećava.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

moglo bi ovo na kraju završiti u zelenom
pa vi i dalje paničarite a mirovinci će na kraju dana i tjedna ovo odvući u plus samo dok pokupe što je na rasprodaji

Evo ga, počelo se lupati po asku.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

moglo bi ovo na kraju završiti u zelenom
pa vi i dalje paničarite a mirovinci će na kraju dana i tjedna ovo odvući u plus samo dok pokupe što je na rasprodaji

ma kakvo zelenilo, bull trap na djelu…mali povjerovali u odbijanac pa počeli bezumno skidati ask…pogledajte crveni semafor na eu burzama pa će vam sve biti jasno [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

New Report

Close