Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čim se Jaca sastala sa Merkelicom i prenijela pozdrave od Šukera i bivšeg drive,odmah se to odrazilo na cijelu Europu u prijepodnevnim satima,a izgleda je popodne zvala Obamu da mu se pohvali da je imala gošću iz Hrvatske

Vidiš da nas razumiju, osjećaju i sve čine da ne budemo tužniji od njih. Zato su sve napravili
da danas budu mrvu crveniji od nas. Odličj eJaci [thumbsup]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Ja sam siguran da mi sutra rastemo, zapravo sumnjam uopće da Crobex može više ići ispod 2150 bodova.
Strani kapital vreba na bidu a nije mu mrsko ni potegnuti po asku.
Ništa se ne bojte jer dionice će biti samo skuplje, ako se bojite onda u cash trebat će netko i kupovati za par mjeseci.

daj antiša ne budi smješan, EU burze danas se raspadaju, USA isto tako, sad kad krene panika u Aziji vidjet ćeš sutra potopa. radije šuti i moli se da na ZSE ne bude minus veći od -2% [pray]

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

daj antiša ne budi smješan, EU burze danas se raspadaju, USA isto tako, sad kad krene panika u Aziji vidjet ćeš sutra potopa. radije šuti i moli se da na ZSE ne bude minus veći od -2% [pray]

Dečko, nemoj se bojati.

jedan savjet: nikad burza ne ide tamo gdje svi očekuju i to je uvijek tako
a što se amera tiče: oni će poslije ovoga u kratkom roku doseći njajveći rast indexa od početka recesije.
zapamtite ovaj moj post, to vam je zakon.

Bome, ameri fino zavarili. Nadam se da ćete sutra prodati još to dinica što imate po bidu. Mislim da bi to bilo sasvim korektno da napravite, jer mi se zaista ne da čekati akumulaciju mjesecima.

Na nekim je dionicama distribucija doduše… već neko vrijeme. Njih ste ionako krcati. Rasprodaje vam ih krupni kapital… Na nekima je akumulacija. Njih ste odavno ispustili krupnom kapitalu, a ako slučajno niste, budete sutra. win win [cool]

Ja sam siguran da mi sutra rastemo, zapravo sumnjam uopće da Crobex može više ići ispod 2150 bodova.

kad, sutra ili "uopće" ispod 2150? 😀 Ne znam za sutra, niti inače, tih tvojih ne tako dalekih 2150, ali ono što imam dobar osjećaj je to da ispod ožujskog dna (1250) ipak neće nikada 😀

kad, sutra ili "uopće" ispod 2150? 😀 Ne znam za sutra, niti inače, tih tvojih ne tako dalekih 2150, ali ono što imam dobar osjećaj je to da ispod ožujskog dna (1250) ipak neće nikada 😀
[/quote]
Mislim da uopće nećemo ispod 2150, trend je UP indikativno mi je što smo krenuli gore nakon dvomjesečne korekcije baš za vrijeme korekcije u amera.
Ne boj te se ništa!!!

Mislim da uopće nećemo ispod 2150, trend je UP indikativno mi je što smo krenuli gore nakon dvomjesečne korekcije baš za vrijeme korekcije u amera.
Ne boj te se ništa!!!

Ne znam baš, prejaki su padovi danima na svjetskim burzama da bismo mi prošli samo s jučerašnjom korekcijom. Bull koji je postojao definitivno je kompromitiran, oporavak svjetskog gospodarstva je slab (našeg još uopće nema), tako da ću ovaj keš koji mi je ostao vrlo pažljivo i oprezno ulagati . Danas bi mogla biti rasprodaja, samo nisam siguran da li već danas u dokup ili ipak pričekati drugi tjedan da se odredi smjer. [undecid]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

NAJBRŽI PRST!!!!!!!

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Sad će keš izvana na jeftine burze kao što je i naša,tamo su odradili što je trebalo.

Kazahstan, Nigerija i Hrvatska favoriti su među graničnim dioničkim tržištima, koja bi mogla nadmašiti likvidnije suparnike, naveo je u bilješci burzovni strateg Citigroupa Andrew Howell, a prenio Bloomberg News.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/citigroup-hrvatska-favorit-medu-granicnim-burzama!,67725.html

New Report

Close