Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

… Ovdje će biti potop samo takav ….

Pa i ako bude, neće biti ni prvi ni zadnji put ! [yawn]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

ja uvjek kupujem u diskontu a prodajem po premjeri [cool]

bravo za vas, naravno do jucer ste ste kupovali

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

… Ovdje će biti potop samo takav ….

Pa i ako bude, neće biti ni prvi ni zadnji put ! [yawn]
[/quote]
mozad bi mogao biti zavrsni, malo smo se istovarili s porastom crobexa 10% dok su drugi curili
tak cemo vatat trendove s malim zakasnjenjem

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Dinko je direktno odgovoran za urušavanje TK i Bajić ga jednostavno nemože preskočit i mora odgovarati zajedno sa Samodolom

imamo konkretne dokazive slucajeve i sad se pocelo grebat po povrsini, to ak na red dojede 2014 ili najvjerovatnije nikad

Dinko je direktno odgovoran za urušavanje TK i Bajić ga jednostavno nemože preskočit i mora odgovarati zajedno sa Samodolom

imamo konkretne dokazive slucajeve i sad se pocelo grebat po povrsini, to ak na red dojede 2014 ili najvjerovatnije nikad
[/quote]

Da je ovaj forum odnosno moderator ili VJEKO na strani malih dioničara odnosno da nebriše što se piše na forumu bilo bi materijala jako puno za Bajića ali nije izgleda nikom u interesu da istina o TK u našoj ljepoj izađe na vidjelo od ovog foruma pa nadalje
Znam i tvrdim 100% da je Samodol zajedno sa Dinkom odnosno OMF uništili naše TK i to što su oni učinili je kažnjivo od 5do 10g robije žalosno al istinito

Lijepo ste pali.
Počinje ravi trend.
Market manipulatori su vas izhebali da to nisu istine.
Najolje mi je bilo ono sa atpl na 1050. Jooooooj koja varka.

I čitam vas na forumu kako drukate kao mala djeca. Ljudi Hrvatska je u banani. Tvrtke nisu niti počele propadati. Igh i slične gube poslove.

Ovdje će biti potop samo takav

bolje ti je da prodas ono sto skupljas neuspjesno u americi

Postanite Eu-robovi

Da je ovaj forum odnosno moderator ili VJEKO na strani malih dioničara odnosno da nebriše što se piše na forumu bilo bi materijala jako puno za Bajića ali nije izgleda nikom u interesu da istina o TK u našoj ljepoj izađe na vidjelo od ovog foruma pa nadalje
Znam i tvrdim 100% da je Samodol zajedno sa Dinkom odnosno OMF uništili naše TK i to što su oni učinili je kažnjivo od 5do 10g robije žalosno al istinito

Kako su OMF-ovi uništili TK kad su većini forumaša dionice na Crobexu 2200 bodova. skupe iako su strani indexi 30% -manje od ATH.
Modernator nije ništa kriv on je samo u cashu i vjerovatno čeka Crobex na 500 bodova pa ne dopušta da se pozitivno piše o dionicama, vjerovatno ima i pet drukeraških nickova s kojima navija za pad.
By the way OMF-ovi i Samodol ti nisu ništa krivi, pogledaj malo indekse naših susjeda pa ćeš vidjeti što je pušiona.

Lijepo ste pali.
Počinje ravi trend.
Market manipulatori su vas izhebali da to nisu istine.
Najolje mi je bilo ono sa atpl na 1050. Jooooooj koja varka.

I čitam vas na forumu kako drukate kao mala djeca. Ljudi Hrvatska je u banani. Tvrtke nisu niti počele propadati. Igh i slične gube poslove.

Ovdje će biti potop samo takav

bolje ti je da prodas ono sto skupljas neuspjesno u americi

[/quote]
te strah sutrašnjeg potopa?
jooooj kaj gubiš to nisu istine..a i dalje vjeruješ u leteće medvjediće..sretno sutra…
čuvaj se bid-a da ti ne pobjegne..

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

ova današnja temperatura odrazila se na cijene

sutra iz Amerike preko središnje Europe stiže novi val zatopljenja,ja još večeras palim klimu da mi se portfelj ne istopi kao sladoled

jedino nas sanader moze spasiti [lol]

dan poslje sutra

ima nade i za nas,ovi što su danas prodali u Americi možda sutra ulože na zse ,jer znaju da nema manipulacije

čim se Jaca sastala sa Merkelicom i prenijela pozdrave od Šukera i bivšeg drive,odmah se to odrazilo na cijelu Europu u prijepodnevnim satima,a izgleda je popodne zvala Obamu da mu se pohvali da je imala gošću iz Hrvatske

New Report

Close