Ovo je forum, pa komentiramo…
FitzPatrik, blago tebi, tebi je sve jasno i sve kužiš smjerove…..
Veli kolegica Media ovako:…
da taj kome nije jasan smjer, pardon, smijer,trenutnog kretanja našeg indeksa, taj na buerzi jednostavno nema što raditi…..????!!
Ja sam na burzi , od 1.6.2007-do danas, kao maleni investitor, okrenula ovaj promet:
/ sad sam ga prepisala: / =35.603.955,47 kn
.. dakle, kak netko može reći da onaj kome je jasan smjer , nema što raditi na burzi….
– prvo , da sam znala smjerove na burzi, ne bi sebi napravila gubitak
– drugo, da sam znala smjerove- izašla bi iz burze i ne bi me više vidjeli nikad
– treće , kad sam već tu- i doprinosim svima svojim radom i prometom- red je da sudjelujem u svemu- / čitaj: mani ekonomiju – mi smo banana država- poštuj druge i radi u dobrom uvjerenju!
– četvrto- ne pada mi na pamet otići bez dostojanstva s burze , tj. prije nego skupim svoju
kakvu-takvu lovu od ulaganja…..
– peto: …Media, pa zar nema za sve mjesta pod suncem…/ burzom/ mi smo čisti prehrambeni
glupi lanac- gdje jedni drugima trebamo….
—– zato se svi družimo i podnosimo …… Želim ti svako dobro !
Prvo kolegice još uvijek nisam promijenio spol!
Drugo postavili ste nekoliko pitanja i budući da sam imao vremena usudio sam ih se prokomentirati!
Naravno za svih ima mjesta pod suncem,poštujem druge i radim u dobrom uvjerenju!
Ono što je bila bit posta da sam vaš komentar vezan uz Ht pokušao prokomentirati na dijametralno suprotan način!
I to je sve!
Želim ti svako dobro!
novi NO Podravke:
dva predstavnika državnih i mirovinskih fondova:
1. šef fonda PBZ-CO Dubravko Štimac
2. čelnik AZ fonda Dinko Novoselec
dva predstavnika države:
3. dr. Ljubo Jurčić
4. Karmen Antolić, šefica koprivničkog HSS-a
predstavnik radnika:
5. Ksenija Horvat, sindikalistica
predstavnik institucionalnih investitora
6. ? danas nakon sjednice NO-a u 12 sati
nezavisni član:
7. ? danas nakon sjednice NO-a u 12 sati
Na skupštini dioničara, koja bi trebala biti potkraj ožujka, mirovinci će se pojaviti sa zajedničkim vlasničkim paketom od čak 30 posto udjela, što znači da će imati najviše glasova. Obvezni i dragovoljni mirovinski fondovi zajedno drže oko 22 posto dionica Podravke, a vjerojatno će im se pridružiti i norveški fond Skagen koji ima nešto više od sedam posto vlasništva.
SEEbiz / Jutarnji.hr
Pa kolega zar mislite da će Podravci pomoći ako Dinko uđe u nadzorni odbor ma briga njega za Podravku on će ući isključivo da uzme naknadu, ma briga njega za Podravku i za nas male dioničare i za naše mirovine, samo kad se sjetimo kako je kupovao dionice od Openhajma, Lukovića i drugih direktnom pogodbom što bi se reklo samo reci koliko da ti platim ali zna se da ću ja za to biti nagrađen pa zar vi mislite da on nije znao u kakvom je stanju INGRA pa nije on plavi i blueman da tu lupetaju danas jedno sutra drugo on je znao da je INGRA jedna jako prezadužena i loše vođenja kompanija ali šta to njega briga pa pinka je sjela u džep nebi me čudilo da se ovdje nešto slično desi samo treba biti pametan i prodati kad se bude odvijala ta mutna rabota a uopće ne sumnjam da će do toga doći i tada bi jedan dio nas malih mogao dopro proći.
Dinko je direktno odgovoran za urušavanje TK i Bajić ga jednostavno nemože preskočit i mora odgovarati zajedno sa Samodolom
Silvana Ivančić bit će nova šefica Croatia osiguranja
http://www.seebiz.eu/hr/osiguranje/silvana-ivancic-bit-ce-nova-sefica-croatia-osiguranja,67675.html
*barbastari
450kn [smiley]
Ja ću se zadovoljiti sa 430 i to je moj target za izlaz.
ova današnja temperatura odrazila se na cijene
ova današnja temperatura odrazila se na cijene
Je, kad su ovi bili pregrijani ka da je lito !
RIVP-R-A -11,76%
SNHO-R-A -8,34%
CROS-R-A -7,67%
KABA-R-A -7,01%
IGH-R-A -4,41%
LKPC-R-A -4,12%
VART-R-1 -3,30%
KOEI-R-A -3,12%
BLSC-R-A -3%
LEDO-R-A -2,97%
INA-R-A -2,08%
ATGR-R-A -1,21%
Lijepo ste pali.
Počinje ravi trend.
Market manipulatori su vas izhebali da to nisu istine.
Najolje mi je bilo ono sa atpl na 1050. Jooooooj koja varka.
I čitam vas na forumu kako drukate kao mala djeca. Ljudi Hrvatska je u banani. Tvrtke nisu niti počele propadati. Igh i slične gube poslove.
Ovdje će biti potop samo takav
pobjeda @ vraaati nam seeeeee [cool]