Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mene stvarno interesira kome će ovi mirovinci kad im budu trebali novci za isplate mirovina prodati ovolike količine HT, dionica je ok ali naći kupca za tolike količine a da cijena dobre ne ode dole teško, pumpa ga se na silu a vjerovatno će ga se prodavati isto na silu samo u drugom smjeru.

DT-u.
[/quote]

hahahhahahaa samo po 269 nebuš dobil od švabe………znaju oni kad je stiska
dobit će opet po 100 ako treba…………

Mene stvarno interesira kome će ovi mirovinci kad im budu trebali novci za isplate mirovina prodati ovolike količine HT, dionica je ok ali naći kupca za tolike količine a da cijena dobre ne ode dole teško, pumpa ga se na silu a vjerovatno će ga se prodavati isto na silu samo u drugom smjeru.

DT-u.
[/quote]

[/quote]

pa ovo nam je već treći put da gledamo isti scenarij pred dividendu……..klap….

Ah, Media……briga me za Vaše mišljenje! Svako ima pravo reći svoje ….bitno je da smo se
razumjeli oko usisa-isisa…………preskočite moje postove ako Vam smetaju….lijepi pzdrav!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

DT-u.
[/quote]

[/quote]

[/quote]

reci mi, kakav je nastavak scenarija, nisam bio ovdje zadnja dva puta?

DT-u.
[/quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

pa recimo prve klape su ti poklapanja u jednoj transakciji po 10kn …..recimo
danas sa 310 na 300 u sekundi……..druga klapa ti je……..itd…..

evo atpl ispod 1000 a uskoro će i jdpl na 16x

Oho..rušite cijene…rušite? Ovaj put – samo naprijed! Narod skuplja pare za jeftiniji dokup
na nižim cijenama…………nećemo više plakati i kukati…….kupovat ćemo od Vas niže..
a Vi ćete onda kupovati malo više od ovog istresanja….i tako u krug…….prošla su ta vremena kad smo se bojali da Crobex ne padne……. hahahahaha……….

ja uvjek kupujem u diskontu a prodajem po premjeri [cool]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

HT je na realnoj vrijednosti, ostali su pregrijani, sutra bude hladnih tuševa!

Ahaaa …glavno da u ovoj zemlji bebama meču mobitele pod jastuk kad se rode ….pa je DT-HT zlatna koka ….izvoz vriti , uništena privreda ….nezaposlenost raste …..koma ….uvozni lobi vlada ….turizam koma …. ali HT …super !!!

Fenomenalno za daljnji razvoj lijepe naše koju smo čekali 1000 godina !!!!!!!

MA OVO JE BANANA REPUBLIKA …
[/quote]

Sve bude kak ti ja velim !
Sigurno ste se dobro i organizirano istuširali …
Osim toga pogledaj Crobex semafor i kome jedino zeleno svijetlo svijetli !!! [cool]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

DT-u.
[/quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

pa recimo prve klape su ti poklapanja u jednoj transakciji po 10kn …..recimo
danas sa 310 na 300 u sekundi……..druga klapa ti je……..itd…..
[/quote]

mislim da ništa od tih klapa ovaj put.

Pa šta je reći pa ne rastemo pa kolega tigrus je rekao da idemo samo up, navodno su njemu to pokazale njegove crtkarije a meni moja zapažanja u kakvome stanju nam je realni sektor su pokazale da idemo dole i nisu me iznevjerile, još da nije ovog nasilnog dizanja HT i INE gdje bi nam bio kraj. [lol]

Ovo je forum, pa komentiramo…

FitzPatrik, blago tebi, tebi je sve jasno i sve kužiš smjerove…..

Veli kolegica Media ovako:…
da taj kome nije jasan smjer, pardon, smijer,trenutnog kretanja našeg indeksa, taj na buerzi jednostavno nema što raditi…..????!!
Ja sam na burzi , od 1.6.2007-do danas, kao maleni investitor, okrenula ovaj promet:
/ sad sam ga prepisala: / =35.603.955,47 kn
.. dakle, kak netko može reći da onaj kome je jasan smjer , nema što raditi na burzi….
– prvo , da sam znala smjerove na burzi, ne bi sebi napravila gubitak
– drugo, da sam znala smjerove- izašla bi iz burze i ne bi me više vidjeli nikad
– treće , kad sam već tu- i doprinosim svima svojim radom i prometom- red je da sudjelujem u svemu- / čitaj: mani ekonomiju – mi smo banana država- poštuj druge i radi u dobrom uvjerenju!
– četvrto- ne pada mi na pamet otići bez dostojanstva s burze , tj. prije nego skupim svoju
kakvu-takvu lovu od ulaganja…..
– peto: …Media, pa zar nema za sve mjesta pod suncem…/ burzom/ mi smo čisti prehrambeni
glupi lanac- gdje jedni drugima trebamo….
—– zato se svi družimo i podnosimo …… Želim ti svako dobro !

New Report

Close