Čuj ovaj loš druk iz Seebiz-a
Matko Bošković: BDI se oporavlja, kupci će se vratiti brodarima
U kojoj gledalici on gleda BDI [shocked]
Valjda je sad dovoljno bida na LKPC da se počisti ask .. [rolleyes]
lp
Ako ti nije dovoljno možeš posuditi od VLDS, tamo ga ima i previše. Zna li neko kaj se tam događa?
Valjda je sad dovoljno bida na LKPC da se počisti ask .. [rolleyes]
lp
ili je samo dovoljno bida da se netko istrese…
Na HGspotu i dalje kupuju leminzi.Smanjuju prosječan ulaz.Dokle?
Na HGspotu i dalje kupuju leminzi.Smanjuju prosječan ulaz.Dokle?
smanjuju do 10 kn, isto kao vi kolega sa DKVS-om [lol]
(sorry,morao sam)
jasno je iz aviona da će HGSP jače potonuti, moguće tamo na 30-40 KN pa mi ovi kupci na 50 kn stvarno nisu jasni, osim ako navlače male da se guraju pred njih s nalozima pa iskrcaj po njima ra-ta-ta-ta
[/quote]
Pa nikako da se netko istrese, ima do 1 580 ravno 202 komada.
Kada bi ti kupci počeli sa tim nalozima lupati po prodaji otišlo bi u blokadu i još ohoho povrh toga.
lp
[/quote]
Kada bi ti kupci počeli sa tim nalozima lupati po prodaji otišlo bi u blokadu i još ohoho povrh toga.
lp
[/quote]
A niste li rekli da na LKPC ne želite dizati buku,ćini mi se da ni sami niste sigurni u svoju investiciju,mislim da čete to prodati prvom prilikom ako dođe do rasta 5-10%,a drugima govorite da kupuju
[/quote]
lp
[/quote]
A niste li rekli da na LKPC ne želite dizati buku,ćini mi se da ni sami niste sigurni u svoju investiciju,mislim da čete to prodati prvom prilikom ako dođe do rasta 5-10%,a drugima govorite da kupuju
[/quote]
Hvala što se brinete kolega, jedino što nemojte iznositi laži, ljubazno vas molim.
lp
Ako ti nije dovoljno možeš posuditi od VLDS, tamo ga ima i previše. Zna li neko kaj se tam događa?
Lešinari čekaju iskrcaj zbog fima-podravka trakavice.