Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ht ide prema 320kn

Čuj ovaj loš druk iz Seebiz-a

Matko Bošković: BDI se oporavlja, kupci će se vratiti brodarima

U kojoj gledalici on gleda BDI [shocked]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Valjda je sad dovoljno bida na LKPC da se počisti ask .. [rolleyes]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

Ako ti nije dovoljno možeš posuditi od VLDS, tamo ga ima i previše. Zna li neko kaj se tam događa?

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ht-uzletio-na-307-kuna%2c-crobex-iznad-2.200,67553.html

lp

ili je samo dovoljno bida da se netko istrese…

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

Na HGspotu i dalje kupuju leminzi.Smanjuju prosječan ulaz.Dokle?

Na HGspotu i dalje kupuju leminzi.Smanjuju prosječan ulaz.Dokle?

smanjuju do 10 kn, isto kao vi kolega sa DKVS-om [lol]
(sorry,morao sam)
jasno je iz aviona da će HGSP jače potonuti, moguće tamo na 30-40 KN pa mi ovi kupci na 50 kn stvarno nisu jasni, osim ako navlače male da se guraju pred njih s nalozima pa iskrcaj po njima ra-ta-ta-ta

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

lp

[/quote]

Pa nikako da se netko istrese, ima do 1 580 ravno 202 komada.
Kada bi ti kupci počeli sa tim nalozima lupati po prodaji otišlo bi u blokadu i još ohoho povrh toga.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

[/quote]

Kada bi ti kupci počeli sa tim nalozima lupati po prodaji otišlo bi u blokadu i još ohoho povrh toga.

lp
[/quote]

A niste li rekli da na LKPC ne želite dizati buku,ćini mi se da ni sami niste sigurni u svoju investiciju,mislim da čete to prodati prvom prilikom ako dođe do rasta 5-10%,a drugima govorite da kupuju

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

lp

[/quote]

lp
[/quote]

A niste li rekli da na LKPC ne želite dizati buku,ćini mi se da ni sami niste sigurni u svoju investiciju,mislim da čete to prodati prvom prilikom ako dođe do rasta 5-10%,a drugima govorite da kupuju
[/quote]

Hvala što se brinete kolega, jedino što nemojte iznositi laži, ljubazno vas molim.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ako ti nije dovoljno možeš posuditi od VLDS, tamo ga ima i previše. Zna li neko kaj se tam događa?

Lešinari čekaju iskrcaj zbog fima-podravka trakavice.

vlds – p/b 0,18

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close