Smrdi mi malo na Attenzion attenzion, eine grosse korektzion
Za građevince stoji, ali prehrambeni sektor ide up.
mislim da neće biti jaka korekcija ali jedan fini hladniji tuš(manje hlađenje dobro bi nam došlo)
Ako ti smrdi onda ništa od toga. Ne dolazi korekcija zbog toga jer nekome smrdi. Nekima smrdi još od veljaće a drugi su dignuli 50% od tada.
Nekima smrdi još od veljaće a drugi su dignuli 50% od tada.
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Conan O’B: “Smrdi mi malo na Attenzion attenzion, eine grosse korektzion
”
Za građevince stoji, ali prehrambeni sektor ide up.
a kaj mislite za koei-r-a kosk-p-a ? prodavati ili dokupljivati ?
A kaj mislite za koei-r-a kosk-p-a ? prodavati ili dokupljivati ?
Mislim da na KOEI-R-A ne bi trebalo biti nekih nepredviđenih zarona ispod 1200.
a kaj mislite za koei-r-a kosk-p-a ? prodavati ili dokupljivati ?
Zašto prodavati, to je dobro uložen novac.
” Za građevince stoji, ali prehrambeni sektor ide up.
Slažem se. Uz prehrambenu, izdvojio bi i brodare i turizam kao potencijalne hit sektore za ljeto
Ne dolazi korekcija zbog toga jer nekome smrdi.
Upravo suprotno, baš kad počne smrditi velikom broju ljudi onda i dođe. Jer ti ljudi prestanu kupovati i počnu prodavati što sruši cijene i broj onih kojima smrdi se povećava pa i oni prodaju itd… Ali korekcija najčešće treba neki okidač, trigger koji pokrenuti lavinu
mreich: ” ” Za građevince stoji, ali prehrambeni sektor ide up. ” Slažem se. Uz prehrambenu, izdvojio bi i brodare i turizam kao potencijalne hit sektore za ljeto
Ne znam zašto turizam, sve je trenutno skupo, a profitabilnost nikakva.
Nakon završetka investicija kroz koju godinu da, ovako mislim da ništa od turista.
Slično je sa prehrambenim sektorom.
Brodare ne pratim.
Građevinski sektor i dalje vidim kao najviše obečavajući, izniman porast profitabilnosti i prihgoda , ova država je još u obnovi i izgradnji, prema tome…
Vrijednost novih građevinskih radova u inozemstvu je povečana 100 % u odnosu na prošlu godinu ( INGRA, MMTZ … )