Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Perokemija FI katastrofa, Podravka isto tako , JANAF odličan, a cijena umjesto da raste nekoliko postotaka tapka na mjestu, pa to je naša burza , ništa čudno da do kraja dana petrokemija bude u plusu…….., A JANAF u minusu

Perokemija FI katastrofa, Podravka isto tako , JANAF odličan, a cijena umjesto da raste nekoliko postotaka tapka na mjestu, pa to je naša burza , ništa čudno da do kraja dana petrokemija bude u plusu…….., A JANAF u minusu

To ti je pila naopako [lol]

who dares, wins

Naš Končar ponosno stoji opet na braniku domovine.
Unatoč minusu indexa ( koji će do kraja dana ionako u plus ), KOEI + 2 %.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[/quote]

Ma kolega Verdi pa tu nema niti če biti logike sve dok nedodu ozbiljni ulagači izvana, jer ovi naši fondovi rade onako kako oni žele , dižu i ruše kako njima odgovara, pa ćemu onda FI , pa to nikomu netreba , ne na ovim osnovama.

[/quote]
ta pila je mene koštala 4k kn zadnji put kada je Janaf izbacio ono fenomenalno izvješće, sa 3650 je roknuo na 3200kn [angry]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

sve u svemu odlična izviješća

Izvješća očekivana, utjecaj na cijenu nikakav što je isto tako očekivano. Badava nam sve to dok mirovinci fantaziraju po stranim tržištima i dok se ne desi neka veća privatizacija nečega.
Kupovati danas Janaf je čista glupost jer se o njihovom dobrom poslovanju sve zna već 6 mjeseci.
[/quote]

mislim da oni koji JNAF kupuju ovih dana ne čine to zbog već svima poznatog poslovanja, već zbog sve veće zainteresiranosti ruskog kapitala za tu tvrtku. Sjetimo se da se JNAF još davne 1998 tržio po 12.000 upravo na sličnim špekulacijama.

Uglavnom, jedno je sasvim sigurno, VIX index foruma je zadnjih dana značajno porastao. [smiley]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

[/quote]
ta pila je mene koštala 4k kn zadnji put kada je Janaf izbacio ono fenomenalno izvješće, sa 3650 je roknuo na 3200kn [angry]
[/quote]

ima ona:
Kupi na glasine, prodaj na vijesti!

tehnicki JNAF dobro izgleda.
ja sam kupio danas nesto JNAF-R-A.

[wink]

sve u svemu odlična izviješća

Izvješća očekivana, utjecaj na cijenu nikakav što je isto tako očekivano. Badava nam sve to dok mirovinci fantaziraju po stranim tržištima i dok se ne desi neka veća privatizacija nečega.
Kupovati danas Janaf je čista glupost jer se o njihovom dobrom poslovanju sve zna već 6 mjeseci.
[/quote]

mislim da oni koji JNAF kupuju ovih dana ne čine to zbog već svima poznatog poslovanja, već zbog sve veće zainteresiranosti ruskog kapitala za tu tvrtku. Sjetimo se da se JNAF još davne 1998 tržio po 12.000 upravo na sličnim špekulacijama.
[/quote]
Moguće. Prem da ja mislim da nije problem u kupcima već u prodavačima. Tako dugo dok netko ima signal da se isplati prodati na ovim razinama nema nama na zelenu granu.

who dares, wins

ima ona:
Kupi na glasine, prodaj na vijesti!

to je ono što mene zabrinjava na ovoj našoj burzi: sva ova dobra izvješća nisu pomogla da se dionice maknu s mjesta, crobex je i dalje u crvenome. što nas onda čeka kada izblijede sjećanja na zadnja FI a krenu loše vijesti iz gospodarstva??
još ako se to poklopi sa crvenilom vani opet će crobex na 1700-1800 [angry]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Opet čišćenje adris redovne po 350 kn [thumbsup]

A još prije samo 20 dana se moglo bez problema kupit po 280….

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close