KODT odličan
ADRS odličan
JNAF +odličan
BLSC vrlo dobar_ali ubit će ga novinari koji su senzacionalisti,zadnji kvartal bolji nego lani,a prvi će
ZABA vrlo dobar
FNVC očekivano lošiji
Sve u svemu današnja izvješća izvrsna.
OPTE_toni li ga toni,ali to ne znaći da će i cijena dionice doli
???
Ja nisam nikada prodao JNAF po 2 700, prodao sam ga po trenutno tzržišnim cijenama, nešto malo jeftinije.
Za tu lovu sam ušao u KOEI, i tu sam preko 12 % u plusu.
Istine radi.
lp
[/quote]
Prodano po 2830 (tu negdje) sto je bilo "lokalno dno" kak to neki zovu. Dobro je da ste to kompenzirali s 12% na KOEI. Kak bi tek bilo dobro da ste to prodali na 3600-3700 kad je trebalo prodavati jer ne treba zaboraviti ni vremensku komponentu da je od tada proslo skoro 3 mjeseca.
[/quote]
Opet ćeš spamati forum po starom dobrom običaju.
Kakvih 2830?
Možeš nam molim te objasniti zašto pišeš gluposti i izmišljaš?
Da li je moguče da se konačno stavi ignore funkcija, to bi bilo veliko olakšanje za mene, naime ti si jedini forumaš kojeg bih stavio na ignore.
Dosadan si ko uš.
lp i zdrav i veseo bio
[/quote]
Os’ da te quotam sa "sto smo trzili" i pejstam cijenu? Samo reci nije bed. Ne pada mi na pamet spamanje foruma, ali ne volim kad se laze sto ti vrlo cesto radis. Nikako da shvatis da ovo nije natjecanje tko je najbolji investitor i da ti nitko normalan nece zamjeriti ak si se negdje zaje… i prodao prenisko. Tkogod kaze da nema zakvih zajeba jednostavno laze.
p.s.
Glede ignore funkcije vjeruj mi da su osjecaji uzajamni
04.01.10. | 10:31
plavi | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja | profil
korisnik od: 28.02.2006.
ocjena poruke
20%
zajednica
–
moderatori
– JNAF
lp
4.1. cijena u vrijeme kad je g. Plavi prodao je bila 2803 – 19 komada otislo po toj cijeni. Tko laze kolega Plavi?
p.s.
Ne bih ovo pejstao da me niste nazvali lazljivcem. Gornji quote razotkriva zapravo tko laze.
ocjena poruke
20%
zajednica
–
moderatori
– JNAF
lp
4.1. cijena u vrijeme kad je g. Plavi prodao je bila 2803 – 19 komada otislo po toj cijeni. Tko laze kolega Plavi?
p.s.
Ne bih ovo pejstao da me niste nazvali lazljivcem. Gornji quote razotkriva zapravo tko laze.
Nisam te nazvao lažcem, ali sada ću morati – LAŽAC.
Sada sam pogledao svoje transakcije i nikada nisam prodao 19 komada po 2803 04.01.
Već kad inzistiraš.
To je bila prosječna cijena toga dana, a ne jedina cijena toga dana.
Janaf sam prodavao u desetak i više navrata.
Spamaš temu s glupostima i opet si prvi počeo.
lp
sve u svemu odlična izviješća
Izvješća očekivana, utjecaj na cijenu nikakav što je isto tako očekivano. Badava nam sve to dok mirovinci fantaziraju po stranim tržištima i dok se ne desi neka veća privatizacija nečega.
Kupovati danas Janaf je čista glupost jer se o njihovom dobrom poslovanju sve zna već 6 mjeseci.
04.01.10. | 20:22 plavi | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 1770 | profil
ocjena poruke
34%
zajednica –
moderatori
inverter
plavi- JNAF
lp
iskreno…. sve ili ostavio nesto?
Ostavio par komada, kao da ih i nema.
Taman da mogu u knjigu dioničara.
DAnas prodao LKPC kupljenu oko 1 500.
TRenutno priznajem ne mogu procijeniti trend tržišta, dosta ovisimo o političkoj situaciji narednih dana i tjedana.
lp
i opet… M O Ž E L I B O LJ E ? LKPC ** KOEI-R-A ( PIPA ! )**
[smiley]
ocjena poruke
20%
zajednica
–
moderatori
– JNAF
lp
p.s.
Nisam te nazvao lažcem, ali sada ću morati – LAŽAC.
Sada sam pogledao svoje transakcije i nikada nisam prodao 19 komada po 2803 04.01.
Već kad inzistiraš.
To je bila prosječna cijena toga dana, a ne jedina cijena toga dana.
Janaf sam prodavao u desetak i više navrata.
Spamaš temu s glupostima i opet si prvi počeo.
lp
[/quote]
Oprosti ali u 10:31 to su bile jedine transakcije tada na Janafu. Uostalom, ako si pazljivije citao, sto vidim da nisi, ja sam ispravio Savageovu konstataciju da si prodao po 2700. Ja te zapravo obranim a ti tako. Sto reci. Uostalom, replyao sam Savageu a ne tebi. Nitko te nije zvao da se umijesas
Dobro veleštovani kolega Alien, onda vi dalje raspravljajte međusobno što sam ja i po kojoj cijeni prodao.
Zanimljivo da uvijek pronađeš par loših situacija, a ne spominješ mnogobrojne dobre kupnje.
Premda, moram ti reći da je prodaja Janafa bila dobra jer sam kupio KOEI za to koji je već preko 12 % u plusu.
Ugodna zabava.
lp
Dobro veleštovani kolega Alien, onda vi dalje raspravljajte međusobno što sam ja i po kojoj cijeni prodao.
Zanimljivo da uvijek pronađeš par loših situacija, a ne spominješ mnogobrojne dobre kupnje.
Premda, moram ti reći da je prodaja Janafa bila dobra jer sam kupio KOEI za to koji je već preko 12 % u plusu.
Ugodna zabava.
lp
Nisam to ja pronasao vec Savage. Citaj s razumijevanjem ili upisi kakav tecaj da ti pomogne u tome