Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još će ispast da je plavi najviše zaradio kad je prodao jnaf na 27xx… Never underestimate the power of denial…

???
Ja nisam nikada prodao JNAF po 2 700, prodao sam ga po trenutno tzržišnim cijenama, nešto malo jeftinije.
Za tu lovu sam ušao u KOEI, i tu sam preko 12 % u plusu.

Istine radi.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vidim šalice i pošalice, neka.
Sreća da je taj plavi kupio Ingru 2006. oko 73 kune, pa mu je poskočila na 400 kuna.

Što reći, nego da sam vas i tu godinu sve prešišao po prinosu.

lp zdravi i veseli bili, i čitajte novosti na temi LKPC, to bi mogla biti nova Ingra, po prinosu iz 2007 najavili se mirovinci pa čak i kineska razvojna banka u dokapitalizaciji,sve je isto, jedino što je core business drugi

2006-73 kn ?? tih godina se cijena kretala u desecima tisuća kuna a broj 73 nije nikada dostigla,max mislim 63
omaška ili obmana ?

Nevjerojatno koliko ZLOBE i LJUBOMORE na ovome forumu.Mislim da bi bilo bolje da tu energiju preusmjerite prema znanju jer uvijek je bilo PAMETNIH I USPJESNIH.

Ponasate se kao mala dijeca(moj tata je jaci od tvog ) tj.ja sam vise zaradio od tebe…… i napadate plavog iz ocaja ……

daj se malo uozbiljite,sutra je novi dan i POMAZIMO JEDAN DRUGOME i nedozvilomo da VELIKI sa nama upravljaju po sistemu POSVAĐAJ pa VLADAJ

Nevjerojatno koliko ZLOBE i LJUBOMORE na ovome forumu.Mislim da bi bilo bolje da tu energiju preusmjerite prema znanju jer uvijek je bilo PAMETNIH I USPJESNIH.

Ponasate se kao mala dijeca(moj tata je jaci od tvog ) tj.ja sam vise zaradio od tebe…… i napadate plavog iz ocaja ……

daj se malo uozbiljite,sutra je novi dan i POMAZIMO JEDAN DRUGOME i nedozvilomo da VELIKI sa nama upravljaju po sistemu POSVAĐAJ pa VLADAJ

pa konacno da je netko iskreno napisao sto bi trebala biti poanta postojanja foruma
pofuk
p.s. ispricavam se na izrazu netko jer ste Vi i Vise nego ugledan clan ovoga foruma
prijatna vece

Još će ispast da je plavi najviše zaradio kad je prodao jnaf na 27xx… Never underestimate the power of denial…

???
Ja nisam nikada prodao JNAF po 2 700, prodao sam ga po trenutno tzržišnim cijenama, nešto malo jeftinije.

Istine radi.

lp
[/quote]

Prodano po 2830 (tu negdje) sto je bilo "lokalno dno" kak to neki zovu. Dobro je da ste to kompenzirali s 12% na KOEI. Kak bi tek bilo dobro da ste to prodali na 3600-3700 kad je trebalo prodavati jer ne treba zaboraviti ni vremensku komponentu da je od tada proslo skoro 3 mjeseca.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-crobex-u-sijecnju-porastao-9%2c95%25,67284.html

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/vlada-spaja-hac-i-hc-u-jedno-poduzece,67280.html

Nakon prvih izvješća očito je da kriza trese:
-PTKM, još ovako jednu do dvije godine pojesti će supstancu_to su u prošlosti več jedanput odradili
-PODR,čišćenje bilance što bi reka Ljubo Jurčić,dabogda to bilo zadnje čišćenje
-LKRI,popravlja poslovanje,ako popravi profitabilnost za samo desetak puta opravdava sadašnju cijenu
-HDEL,super,čak četvrti kvartal nisu bili gubitaši,a u zlatna vremena radili za brokve,a sada za ništa,
a sutra?strah me i promisliti
_Hgspot,mili bože zar ovo netko kupuje ,mali konstantno smanjuju prosječnu cijenu ulaza,dokle?
-ADPL,super,svjetlo na kraju tunela,ima nade
Za sada crno boja prevladava.
Ostali građevinari ne bi trebali blistati,ali uvijek netko od njih može falsificirati izvještaj i postati
"zvijezda"
Brodari uglavnom na pozitivnoj nuli,osim ATPL koja je i pored prodaje tri broda i dalje u gubicima.
Što će biti ubuduće?Nemaju više starijih brodova za prodaju,a ove godine su prodali tri,a nisu se pokrili.
.
HT,KOEI,JANAF,VIRO,ERNT itd bi mogli biti bolji.Toda bi treba ostati stabilan.ADRIS standardno dobar.
Nemojte mi dijeliti aseve jer sam samo 100% u dionicama.Bogu hvala ne u gore navedenim.

-PTKM, još ovako jednu do dvije godine pojesti će supstancu_to su u prošlosti več jedanput odradili
-LKRI,popravlja poslovanje,ako popravi profitabilnost za samo desetak puta opravdava sadašnju cijenu
-HDEL,super,čak četvrti kvartal nisu bili gubitaši,a u zlatna vremena radili za brokve,a sada za ništa,
_Hgspot,mili bože zar ovo netko kupuje ,mali konstantno smanjuju prosječnu cijenu ulaza,dokle?
Ostali građevinari ne bi trebali blistati,ali uvijek netko od njih može falsificirati izvještaj i postati
"zvijezda"
Brodari uglavnom na pozitivnoj nuli,osim ATPL koja je i pored prodaje tri broda i dalje u gubicima.
Što će biti ubuduće?Nemaju više starijih brodova za prodaju,a ove godine su prodali tri,a nisu se pokrili.
.
HT,KOEI,JANAF,VIRO,ERNT itd bi mogli biti bolji.Toda bi treba ostati stabilan.ADRIS standardno dobar.
Nemojte mi dijeliti aseve jer sam samo 100% u dionicama.Bogu hvala ne u gore navedenim.

pa nisi valjda kupovao dkvs??????? [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Vidim šalice i pošalice, neka.
Sreća da je taj plavi kupio Ingru 2006. oko 73 kune, pa mu je poskočila na 400 kuna.

Što reći, nego da sam vas i tu godinu sve prešišao po prinosu.

lp zdravi i veseli bili, i čitajte novosti na temi LKPC, to bi mogla biti nova Ingra, po prinosu iz 2007 najavili se mirovinci pa čak i kineska razvojna banka u dokapitalizaciji,sve je isto, jedino što je core business drugi

2006-73 kn ?? tih godina se cijena kretala u desecima tisuća kuna a broj 73 nije nikada dostigla,max mislim 63
omaška ili obmana ?
[/quote]

Pišem u cijenama nakon stock splita, dakle * 150.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

???

Istine radi.

lp
[/quote]

Prodano po 2830 (tu negdje) sto je bilo "lokalno dno" kak to neki zovu. Dobro je da ste to kompenzirali s 12% na KOEI. Kak bi tek bilo dobro da ste to prodali na 3600-3700 kad je trebalo prodavati jer ne treba zaboraviti ni vremensku komponentu da je od tada proslo skoro 3 mjeseca.
[/quote]

Opet ćeš spamati forum po starom dobrom običaju.
Kakvih 2830?

Možeš nam molim te objasniti zašto pišeš gluposti i izmišljaš?
Da li je moguče da se konačno stavi ignore funkcija, to bi bilo veliko olakšanje za mene, naime ti si jedini forumaš kojeg bih stavio na ignore.

Dosadan si ko uš.

lp i zdrav i veseo bio

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

"zvijezda"
.

pa nisi valjda kupovao dkvs??????? [undecid]
[/quote]
To znaju i vrapci na krovovima.Tragedija je da je DKVS u devetomjesečnoj blokadi poslovala bolje
od gore navedenih firmi.Ona ima potencijal.I još nije načela supstancu/po izvještaju/.PTKM je
načela temeljni kapital,Hgspot pojeo temeljni kapital i još 50 kn po dionici tuđe love.
U slućaju preuzimanja PTKM cijena će skočiti jako,a naročito ako država ponudi po 1 kn,a u DKVS
će dioničari 100% spušiti,a kod PTKM će jako zaraditi.Ma sve ti je isto gdje je država vlasnik.
I DKVS i PTKM.Samo veća je šansa da će se spušiti kod PTKM koja se kupuje na pola BV,od DKVS koja se trži na jednu dvadesetdevetinu BV.

New Report

Close