Pobjeda zašto ti mene kritiziraš što što sa ja kupio Ingru na 41 kn, ako je Plavome bila dobra na 400 kn.
A ja imam dobar plan za suradnju nas trojice:
– ja ću svoju INGR kako sam najavio prodati tebi na 100 kn, to ćemo i proslaviti na trgu
– ti ćeš isto na njoj zaradti jer na 200 kn tu uskače Plavi( ako mu je bila dobra na 400 kn zašto nebi bila na 200 kn)
– onda Plavi opali reklamu po forumu, stavi šesto linkova o novim poslovima, usporedbe s ostalim građevinarima i ode INGR na 400 kn
– i naravno tu se uključuju MF-ovi pa dionica počme padati
– tada bi se čak oko 300 kn mogao priključiti i g.Tigrus kojemu će TA reći da treba kupovati na 300kn
Svi sretni i zadovoljni
Ovaj post treba objaviti u večernjaku kao savršen primjer kako funkcionira burza u Hrvata
[thumbsup]
[/quote]
nije ni cudo da smo toliko pali u ove dvi godine.Ovakav scenarij ni Sanader nebi napravio.
[lol] [lol]
Ja se sječam kada je dnevno rokao po 15 postova da treba kupiti ingru na 60k a vidi ga sada.
Pobjeda zašto ti mene kritiziraš što što sa ja kupio Ingru na 41 kn, ako je Plavome bila dobra na 400 kn.
– ja ću svoju INGR kako sam najavio prodati tebi na 100 kn, to ćemo i proslaviti na trgu
– ti ćeš isto na njoj zaradti jer na 200 kn tu uskače Plavi( ako mu je bila dobra na 400 kn zašto nebi bila na 200 kn)
– onda Plavi opali reklamu po forumu, stavi šesto linkova o novim poslovima, usporedbe s ostalim građevinarima i ode INGR na 400 kn
– tada bi se čak oko 300 kn mogao priključiti i g.Tigrus kojemu će TA reći da treba kupovati na 300kn
Svi sretni i zadovoljni i opet smo naguzili MF-ove.
[/quote]
Khm, da razvijemo prinose po dionici ..
Antiša + 59 kn
Pobjeda + 100 kn
Plavi + 200 kn
Tigrus + 101 kn (na 40 ulaza i izlaza)
Dobar deal za Plavog ! Plavi će opet sve prešišati po zaradama [pray]
Khm, da razvijemo prinose po dionici ..
Antiša + 59 kn
Pobjeda + 100 kn
Plavi + 200 kn
Tigrus + 101 kn (na 40 ulaza i izlaza)
Dobar deal za Plavog ! Plavi će opet sve prešišati po zaradama [pray]
[/quote]
Je, negdje tamo kad ti naučiš postotni račun…
Ja se sječam kada je dnevno rokao po 15 postova da treba kupiti ingru na 60k a vidi ga sada.
– onda Plavi opali reklamu po forumu [lol] [lol] [lol] , stavi šesto linkova o novim poslovima, usporedbe s ostalim građevinarima i ode INGR na 400 kn
[/quote]
U Večernjak! Vjeko ….
Definitivno jedan od boljih postova na ovom forumu …
Da tako bar i bude ….
Vidim šalice i pošalice, neka.
Sreća da je taj plavi kupio Ingru 2006. oko 73 kune, pa mu je poskočila na 400 kuna.
Što reći, nego da sam vas i tu godinu sve prešišao po prinosu.
lp zdravi i veseli bili, i čitajte novosti na temi LKPC, to bi mogla biti nova Ingra, po prinosu iz 2007 najavili se mirovinci pa čak i kineska razvojna banka u dokapitalizaciji,sve je isto, jedino što je core business drugi
Vidim da kolega plavi danas nije čitao štampu jer da je naišiao bi na članak u Slobodnoj koji najavljuje dokap LKPC vrlo skoro, pa kolega ako imate malo vremena posvetite toj temi imam dvadesetak komada kupljenih po 1500 i a htio bi da ih nekome utopim pa ako imate malo vremena pročitajte članak pa se javite ovdje da izađem bar na 1700 ja sam vam jako skroman momak čaša rakijice i cigareta i ja zadovoljan pa vidite da vozim škodu znači nije mi stalo do prestiža a i da je ne mogu si priuštiti polovnjake od desetak godina koji jedno jutro upale a drugo jutro nema šanse, šta se može takvi su vam polovnjaci ja sam Njemačka škola najbolji auto je nov auto.
Ovo što pišete je samo djelomično istina, naime igrom slučaja, početkom 2008. povukao sam znatniji dio sredstava sa burze za neke druge stvari.
Što se margina tiče, djelom si u pravu, popucao je margin, te sam se povukao sa burze i novcima negdje pred jesen 2008. sve do 01.04. 2009. kada sam se vratio.
Kolega bajke su za malu djecu ja sam ipak odrastao i zreo momak u najboljim godinama ovo pričajte dječici kući vjerujem da im poslije ovakve priče neće trebati više od 1 minute da zaspu.
NHF
[/quote]
Vidim polako se vračaš na staru slavu kada si jedno vrijeme zarađivao na burzi kupujući moje dionice.
Jedina razlika je bila što si tada bio dobar samnom, a sada nisi, ali novac ne poznaje granice, bravo vidra, pardon, barbastari, jesam te nadrukao?? [lol]
Dobro je da si izašao iz onog neperspektivnog HDEL-a, makar sa povećim gubitkom, treba primjeniti stop loss i gotovo. BRAVO!
Sad si u perspektivnoj dionici, i ne boj se.
lp
P.S. A zašto si prije nekoliko dana napisao da ti nisi vidra, kad si sad maltene priznao da jesi, ne kužim čemu to sve, zašto?
lp još jednom, i zdrav i veseo bio.
Sreća da je taj plavi kupio Ingru 2006. oko 73 kune, pa mu je poskočila na 400 kuna.
Što reći, nego da sam vas i tu godinu sve prešišao po prinosu.
lp zdravi i veseli bili, i čitajte novosti na temi LKPC, to bi mogla biti nova Ingra, po prinosu iz 2007 najavili se mirovinci pa čak i kineska razvojna banka u dokapitalizaciji,sve je isto, jedino što je core business drugi
nisu nikakve pošalice nego činjenice koje su zabilježene na forumu, a ti nam dokaži drugačije ako te već to toliko smeta. Nije vrag da se ne sječaš?
[
Ma koja LKPC.LKRI je u velikoj ofanzivi.I pored krize financijski rezultati su sve bolji.
Prema ostvarenoj dobiti u 2009.g dobit po dionici je cca 0,50kn ,te sretni vlasnici dionica mogu očekivati povrat svog uloga za tri i po stoljeća s obzirom na cijenu od 175 kn.A za ranije godine kada je cijena bila na ATH preko 800,a dobit je bila daleko manja trebalo je više od
jednog milenija.To je zaista veliko poboljšanje,a ako se uzme u obzir da je najveća dobit ostvarena u četvrtom kvartalu i to čitavih 2.000 kn i ako se tako uspješno poslovanje nastavi
i u slijedečim razdobljima možemo očekivati da P/E od cca 134 tj.za jedno stoljeće i 34 god..Dakle,povrat na ulog za samo 134 godine,što je za desetak puta bolje od ranijih tisuću i više godina.Ipak je stoljeće kraće razdoblje od tisučljeće.
Ako LKRI u slijedećih nekoliko godina poveća profitabilnost samo desetak puta dolazimo na podnošljivi P/E od 13.Samo strpljivi i hrabri će zaraditi.A vi kupujte LKPC radi Plavog.
Je, negdje tamo kad ti naučiš postotni račun…
[/quote]
Kolega, dok konzumirate kruške ne fantazirajte o jabukama … [wink]
[/quote]
Ne miješam ja ništa. Po vašoj logici više zaradi netko tko kupi dionicu na 1000 i proda na 1300 nego netko ko kupi na 100 i proda po 200 jer je u prvom slučaju zarada 300 a u drugom samo 100 kn.
U navedenom slučaju pobjednik je antiša sa oko 140% zarade dok je plavi ostao na samo 100%. Još će ispast da je plavi najviše zaradio kad je prodao jnaf na 27xx… Never underestimate the power of denial…