Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
SLK,
Pogledaj 1Q THNK, avax. ZSE.
Uuuu, stvarno loše. Svi su očekivali barem lanjske rezultate, pa je cijena odletjela nebu pod oblake. A tko visoko leti…
Ignore: KressoM, delux
jasno mi je da Tehnika pada ako su rezultati lošiji nego prošle godine a cijena je rasla enormno prije toga
ali mi nije jasno zašto JDPL i BLSC pada ako su rasli a izvješća odlična
Svaka cast onome tko nije bio u građevncima prije ove gungule, pa je ulazio sada…uf!
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
jasno mi je da Tehnika pada ako su rezultati lošiji nego prošle godine a cijena je rasla enormno prije toga ali mi nije jasno zašto JDPL i BLSC pada ako su rasli a izvješća odlična
Jer su iznenadili fondove koji su mislili samo na određene dionice, pa se sad gazde deru i vicu na analiticare[smiley1]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Počeli se građevinari crvenjeti danas…
kako koji.
LVCV uzbrdo. Ima i odlične rezultate u usporedbi primjerice s THNK
Jer su iznenadili fondove koji su mislili samo na određene dionice, pa se sad gazde deru i vicu na analiticare[smiley1]
Misliš spuštaju kako bi dokupili?
ne vidim drugo objašnjenje
zadnja na JDPL 511 kuna
a na BLSC stalno stišću, nevjerojatno
Dejavue: ” Jer su iznenadili fondove koji su mislili samo na određene dionice, pa se sad gazde deru i vicu na analiticare[smiley1] ” Misliš spuštaju kako bi dokupili? ne vidim drugo objašnjenje zadnja na JDPL 511 kuna a na BLSC stalno stišću, nevjerojatno
Upravo tako…i jedno i drugo su dionica gdje ulazi vise fondova…i ako nece stalno korigirati cijenu, ode to u visinu, a nitko od njih nece dokupiti dovoljno…