e o ovome sam jutros pisao ali što ćeš ljudi vole PUŠIONU neka im tako i treba da bude.
PUŠA DUŠA! [lol]
Au, što se lupa po asku.
Zašto se ne čeka na bidu, ako index pada?
Zna li netko?
lp
[/quote]
evo kolega Plavi da Vam uputim cestitke za pronalazak Koncara.
da ga Vi niste spomenuli kao fundamentalno jaku kompaniju ja ga ne bi isao analizirati.
3 sekunde su mi trebale da odlucim utrpati brdo love nakon sto sam vidio graf Koncara.
trenutna cijena je 517kn, a target je 600kn.
[thumbsup]
A kaj će tek biti u zadnjih 10 minuta danas? Svakako je bolje ići na vikend sa spoznajom da je RADE (op. Končar) u džepu.
Au, što se lupa po asku.
Zna li netko?
lp
[/quote]
da ga Vi niste spomenuli kao fundamentalno jaku kompaniju ja ga ne bi isao analizirati.
3 sekunde su mi trebale da odlucim utrpati brdo love nakon sto sam vidio graf Koncara.
[thumbsup]
[/quote]
Bravo kolega tigrus, izuzetno ste prilagodljivi i dobro improvizirate, što je potrebno za uspješan rad na burzi.
Jedino što se ne slažemo oko targeta
[rolleyes]
lp i zdravi i veseli bili
Au, što se lupa po asku.
Zna li netko?
lp
[/quote]
[thumbsup]
[/quote]
Bravo kolega tigrus, izuzetno ste prilagodljivi i dobro improvizirate, što je potrebno za uspješan rad na burzi.
[rolleyes]
[/quote]
Kolega Plavi i ja vam čestitam i zahvaljujem, radi vas kada sam pogledao sve parametre sam ušao danas na razinama do 500 kn.
Svaka čast.
Au, što se lupa po asku.
Zna li netko?
lp
[/quote]
[thumbsup]
[/quote]
[rolleyes]
[/quote]
cetitke stizu sa svih strana [thumbsup]
p.s.uvijek je bilo"TKO ZNA,ZNA" a u ovom slucaju je "TKO UMIJE, NJEMU DVIJE"
Hvala lijepo na čestitkama, uvijek je dobro znati da se imaš kome obratiti za pomoć ako spadneš na prosjački štap.
lp
Samo jedno upozorenje za one koji sada slušaju kolugu plavoga neka se samo sjete šta je pisao i kako je hvalio pbz na 715 kuuna kako to ide na 900 dabi nakon 5 dana ismijavao one koji su ga kupili zato oprez radi se opasnom navlakaču koji se dokazao više puta.
Samo jedno upozorenje za one koji sada slušaju kolugu plavoga neka se samo sjete šta je pisao i kako je hvalio pbz na 715 kuuna kako to ide na 900 dabi nakon 5 dana ismijavao one koji su ga kupili zato oprez radi se opasnom navlakaču koji se dokazao više puta.
Ovaj kolega nam je napisao da je danas kupio 1000 KOEI.
[lol]
ako se radi o opasnom navlakaču koji se dokazao više puta,nije problem u navlakaču nego u navučenome,osim ako to ne želi
Samo vi zahvaljujte Plavom,
šta vi mislite da je on djed Mraz ,
One ne radi sam..to se zna
kad on i ekipa počnu rasprodavati letjet će perje na sve strane..
plača do koljena
malo razmišljajte glavom a ne kao ovce srljati