pazite na riječ "PUŠIONA"
to bi se moglo desiti onima koji budu spuštali vcijenu prije podne
puno mi opasnije djeluje riječ PUŠIMJA,od navedene
prepucavanje na PTKM
Tko god da je ovaj koji kupuje, ne trza na naloge ispod 1000 komada. Što je najgore, ne diže cijenu nego čeka na koti 145,00 kn.
@ verdi
Ne znam ništa o Zapi. Lopina je znao spominjati Zapi, ali nikakve konkretnije informacije nije bilo na forumu.
Europa je zelena, strah me i pomisliti što će danas biti kod nas ima da Crobex praši sve do 2300 bod.
Ali ima taj rast i svoju tamnu stranu, naše dionice kupuje strani kapital koji je gotovo već sve preuzeo u Hrvatskoj. Za što smo se mi borili, da nam neki njemci, francuzi ili englezi otimaju dionce.
Nedajmo im, sada se treba boriti za samostalnost i neovisnost TK.
Iz tog razloga ja danas bojkotiram trgovanje, ne želim gledati pljačku jeftinih dionica.
ja bi rađe da stranci sve pokupuju
pogle kak je završila HPB-jedina banka u hrvatskom vlasništvu
a i NAŠI mifovi su u 2007oj napravili lijep masakr na NAŠEM tržištu
Tko god da je ovaj koji kupuje, ne trza na naloge ispod 1000 komada. Što je najgore, ne diže cijenu nego čeka na koti 145,00 kn.
@ verdi
Ne znam ništa o Zapi. Lopina je znao spominjati Zapi, ali nikakve konkretnije informacije nije bilo na forumu.
[/quote]
Bilo je. Na njihovoj temi.
pa to i jeste cilj,da nas stranci sve pokupuju i onda ćemo i mi biti stranci,austro-ugarske švabe mama mia,pa zar to neće biti predivno
futuresi zeleni od jučerašnjeg zatvaranja,europa se zeleni…
kod nas na snazi cijeđenje drhtavaca
samo primjećujem [wink]
Zašto ne rastu ove podcjenjene Hrvatske dionice pa nije da su stranci otišli [lol]