Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bull market je trenutno u fazi euforije.

A bear market u fazi depresije [lol]

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

ručak malo se msmirite, ohladite glave, napunite stomak, jednu ljutu i kavicu i nastavak slijedi
neko gore neko dolje

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/trazene-cijene-nekretnina-u-godini-smanjene-5%2c2%25,67055.html

A bear market u fazi depresije [lol]
[/quote]
Euforija će zavladat na 3000. Ovo nema veze s eufoijom. Euforija HG spota ili Optime biti će nula euforiji koja će se dešavat na krobiju 3000.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Smiješni čovječe, gdje smo mi od euforije. Ovo se tek pomaklo malčice s mrtve točke. Bit će euforija kad croby prijeđe 4000 bodova.

Ružno mi je izgledao taj KOEI-R-A prije tjedan dana. Kupovali su ga DELUX, PLAVI, TIGRUS, a ja se pravim pametan i čekam…jer nije izgledao baš "lijepo"….jučer sam ga morao ubosti, nisam mogao izdržati jer doista izgleda da bi KOEI mogao biti ono što je u jesen bio LEDO…rast do neba…

kolega, a kako Vam danas izgleda Podravka?
[huh]

[wink]
[/quote]

jeftino i ružno…
[/quote]

sad je to već puuuno bolje….pa nećete valjda opet pogoditi! Na PODR lupanjem po asku počišćeno 500 kom, 499 kom., 300 kom. odjednom…ne vjerujem….pola milijuna kuna lupanja po asku…
[/quote]

kolega,

valjda smo vec svi naucili da dionice u kojima se nalazi brutalni kapital mogu samo rasti.

dakle, redom:
1. INA
2. KOEI
3. PODR

to Vam je kako kad Vasa uciteljaca iz matematike pita:
"djeco, pa kako tu moze biti minus?"

next target crobija je 2250.
2218 je probijen.

khmmm….

PODRAVKA 359,99kn
+5,43%

[cool]

Pogle kako su kupnja i prodaja simultane na LKPC, same 7-ice na prodaji, i same 7-ce na kupnji.

[rolleyes]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Bum ja morti mogel kupiti još kaj PODR ispod 350kn ? Imam 62 kom. al to mi ni dost.

Tko umre u jesen za njega nema zime

Ova euforija počinje štekati. Nervoza ulazi na mala vrata padom ingre, atpl, jdpl…

lp [bye]

jee, kolega Angelo…
pa nis prodavaci tak bedasti…
nist od toga… [smiley]

khmmm….

PODRAVKA 359,99kn
+5,43%

[cool]

da, čak 3 komada [lol]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

New Report

Close