Bull market je trenutno u fazi euforije.
A bear market u fazi depresije [lol]
ručak malo se msmirite, ohladite glave, napunite stomak, jednu ljutu i kavicu i nastavak slijedi
neko gore neko dolje
A bear market u fazi depresije [lol]
[/quote]
Euforija će zavladat na 3000. Ovo nema veze s eufoijom. Euforija HG spota ili Optime biti će nula euforiji koja će se dešavat na krobiju 3000.
Bull market je trenutno u fazi euforije.
Smiješni čovječe, gdje smo mi od euforije. Ovo se tek pomaklo malčice s mrtve točke. Bit će euforija kad croby prijeđe 4000 bodova.
Ružno mi je izgledao taj KOEI-R-A prije tjedan dana. Kupovali su ga DELUX, PLAVI, TIGRUS, a ja se pravim pametan i čekam…jer nije izgledao baš "lijepo"….jučer sam ga morao ubosti, nisam mogao izdržati jer doista izgleda da bi KOEI mogao biti ono što je u jesen bio LEDO…rast do neba…
kolega, a kako Vam danas izgleda Podravka?
[huh]
[wink]
[/quote]
jeftino i ružno…
[/quote]
sad je to već puuuno bolje….pa nećete valjda opet pogoditi! Na PODR lupanjem po asku počišćeno 500 kom, 499 kom., 300 kom. odjednom…ne vjerujem….pola milijuna kuna lupanja po asku…
[/quote]
kolega,
valjda smo vec svi naucili da dionice u kojima se nalazi brutalni kapital mogu samo rasti.
dakle, redom:
1. INA
2. KOEI
3. PODR
to Vam je kako kad Vasa uciteljaca iz matematike pita:
"djeco, pa kako tu moze biti minus?"
next target crobija je 2250.
2218 je probijen.
Pogle kako su kupnja i prodaja simultane na LKPC, same 7-ice na prodaji, i same 7-ce na kupnji.
[rolleyes]
lp
Bum ja morti mogel kupiti još kaj PODR ispod 350kn ? Imam 62 kom. al to mi ni dost.
khmmm….
PODRAVKA 359,99kn
+5,43%
[cool]
da, čak 3 komada [lol]