Vidim da zadnjih desetak dana "Udruženje slobodnih drukera" tzv. "Free drukers" stvara novi modni trend za iduće kratkoročno razdoblje.
[angry]
Ili, kako bi štovani pofuk zgodno rekao:
pofuk
Ružno mi je izgledao taj KOEI-R-A prije tjedan dana. Kupovali su ga DELUX, PLAVI, TIGRUS, a ja se pravim pametan i čekam…jer nije izgledao baš "lijepo"….jučer sam ga morao ubosti, nisam mogao izdržati jer doista izgleda da bi KOEI mogao biti ono što je u jesen bio LEDO…rast do neba…
kolega, a kako Vam danas izgleda Podravka?
[huh]
[wink]
ajme meni ajme meni
-jučer amerikanci zavarli u zeleno u finišu ko Bolt
-fjučersi trenutno pola posto u plusu
-Europa u debelom zelenom
-Brutalno krupni kapital ulazi na žabokrečinu od ZSE gdje je već sad evidentan deficit dionica na ovim cjenovnim razinama.
ajme meni ajme meni, prštat će krv medvjeđa, moram hitno u dućan pribaviti domestos za brisanje mrlja dok još nije počelo.
ajme meni ajme meni [bye] [bye]
kako stvari sada izgledaju moguce je da i danas imamo suncan dan na TK bez obzira sta smo okvani ledom.
šteta što su bile posljednje dionice [bye]
Ružno mi je izgledao taj KOEI-R-A prije tjedan dana. Kupovali su ga DELUX, PLAVI, TIGRUS, a ja se pravim pametan i čekam…jer nije izgledao baš "lijepo"….jučer sam ga morao ubosti, nisam mogao izdržati jer doista izgleda da bi KOEI mogao biti ono što je u jesen bio LEDO…rast do neba…
kolega, a kako Vam danas izgleda Podravka?
[huh]
[wink]
[/quote]
jeftino i ružno…
Kako stvari stoje i danas ćemo gore.
Sreća pa sam već danima 98 % u dionicama.
Obratiti dužnu pozornost opet treba na ono što je u modi u ova vremena iščekivanja globalnog i lokalnog oporavka.
A što je u modi danas, što bi moglo na temelju očekivanja polučiti najbolji prinos u skladu sa situacijom koja je?
Ajmo malo razmisliti, ćega su puna usta svima u vladi i gospodarstvu kada govore o oporavku naše ekonomije i promjeni ekonomskog smjera.
Proizvodnja
Izvoz
PrivatizacijA
Dragi kolege u modi je PIPA!
Dionice koje imaju Pipe su u modi, da.
Ja sam malo proučvao, i došao do jedne takve, napisao sam prije nekoliko dana o kojoj se radi.
KOEI
Tada je cijena bila 460, to je i moj prosjek, u udnosu na tada to je prinos od već skoro 8 %.
No to je manje važno.
Končar ima sve, ima proizvodnju kao osnovnu djelatnost i te kako perspektivnu, ima izvoz koji je u respektabilnom djelu ukupnih prihoda ( sa naznakom povečanja udjela istih ), i ima moguću story sa privatizacijom zbog vlasničke strukture u top 10 dioničara.
Pogledajte malo, ne košta ništa.
[smiley]
lp
ima li jos kaj drugo u modi ????
pofuk
[/quote]
Polako sad je zimska kolekcija na redu, uskoro će zimsko proljetna kolekcija.
Kao što sam i najavio jučer evo nas na 500 + na KOEI.
Plus 4,72 %.
Ne treba se zaletavati pa lupati po asku, ima mjesta i na bidu za sačekuše.
lp
INA i HT. Njihovim rastom, a naročito HT-a, gdje se i dalje oslobađa novac, te probijanjem 52high kod INE i kod HT-a, probismo 2200. [thumbsup]
Postovani kolege,
korisnik tigrus je ustvrdio da su top two dionice na ZSE:
1. INA
2. KOEI
danas je INA probila 1900kn +3,56%,
a KOEI 500kn + 4,72%.
korisnik Tigrus ne prodaje doinice.
znate li zasto?
[wink] [smiley]