Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I službeno je dana objavljeno na burzi kako više nema dionica za kupiti.
Nažalost, tko god želi dalje kupovati moguće je jedino ako se predbilježi pa na listu čekanja.
Tko nema strpljenja, neka potraži drugi posao jer DIONICA više nema. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

"eksplozija prometa"
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-konacno-uzlet-crobexa-uz-eksploziju-prometa,66987.html

Nažalost, tko god želi dalje kupovati moguće je jedino ako se predbilježi pa na listu čekanja.

[lol] [lol] [lol]

…dok se vani debelo crveni već nekoliko dana crobi ide naprijed…konačno i naša raja i oni iz inozemstva su shvatili da je na ZSE doista jeftinjava…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

[lol] [lol] [lol]
[/quote]

Bilježim se i tiskaru otvaram [thumbsup] [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Ali vidite kako danas strani investitori nisu htjeli kupovati dionice na svjetskim tržištima iako su se prodavale uz diskont od 1-3%, već su pametno procijenili da je bolje kupiti jeftine hrvatske dionice pa su tako digli vrijednost indexa za više od 1%.
Meni je žao sto više nemam casha za kupovinu jer još uvijek ima puno prilika za dobru zaradu.
Dođe mi da razbijem kasicu prasicu u kojoj štedim za crne dane i sve uložim u naše jeftine dionice. [wink]

Ali vidite kako danas strani investitori nisu htjeli kupovati dionice na svjetskim tržištima iako su se prodavale uz diskont od 1-3%, već su pametno procijenili da je bolje kupiti jeftine hrvatske dionice pa su tako digli vrijednost indexa za više od 1%.
Meni je žao sto više nemam casha za kupovinu jer još uvijek ima puno prilika za dobru zaradu.
Dođe mi da razbijem kasicu prasicu u kojoj štedim za crne dane i sve uložim u naše jeftine dionice. [wink]
[/quote]

Bome, kolega Antiša dobro ste to rezonirali. I meni dođe da razbijem ženinu kasicu prasicu i da kupim još par komada nečije djedovine, kad je ovako na popustu obezvrijeđena, jer svojih novaca više nemam. Sve sam pozicionirao u podcijenjenu imovinu respektabilnih hrvatskih tvrki.

A pogledajte kako su Amerikanci danas zavarili u zeleno… ajme meni, ajme meni.. pa bojim se i pomisliti kakav je medvjeđi knock down sutra se dogoditi.

Jao jao jao… bit će krznenih tepiha na izvoz

ajme meni ajme meni [bye] [bye]

Ima li neki link na USA futures a da nije sa 15 min. kašnjenja i da nije za pretplatnike ? Hvala

Ima li neki link na USA futures a da nije sa 15 min. kašnjenja i da nije za pretplatnike ? Hvala

http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

I do what the voices tell me to

Ružno mi je izgledao taj KOEI-R-A prije tjedan dana. Kupovali su ga DELUX, PLAVI, TIGRUS, a ja se pravim pametan i čekam…jer nije izgledao baš "lijepo"….jučer sam ga morao ubosti, nisam mogao izdržati jer doista izgleda da bi KOEI mogao biti ono što je u jesen bio LEDO…rast do neba…

Tko umre u jesen za njega nema zime

Kako stvari stoje i danas ćemo gore.
Sreća pa sam već danima 98 % u dionicama.

Obratiti dužnu pozornost opet treba na ono što je u modi u ova vremena iščekivanja globalnog i lokalnog oporavka.
A što je u modi danas, što bi moglo na temelju očekivanja polučiti najbolji prinos u skladu sa situacijom koja je?

Ajmo malo razmisliti, ćega su puna usta svima u vladi i gospodarstvu kada govore o oporavku naše ekonomije i promjeni ekonomskog smjera.

Proizvodnja
Izvoz
PrivatizacijA

Dragi kolege u modi je PIPA!

Dionice koje imaju Pipe su u modi, da.

Ja sam malo proučvao, i došao do jedne takve, napisao sam prije nekoliko dana o kojoj se radi.

KOEI

Tada je cijena bila 460, to je i moj prosjek, u udnosu na tada to je prinos od već skoro 8 %.
No to je manje važno.

Končar ima sve, ima proizvodnju kao osnovnu djelatnost i te kako perspektivnu, ima izvoz koji je u respektabilnom djelu ukupnih prihoda ( sa naznakom povečanja udjela istih ), i ima moguću story sa privatizacijom zbog vlasničke strukture u top 10 dioničara.

Pogledajte malo, ne košta ništa.

[smiley]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kako stvari stoje i danas ćemo gore.
Sreća pa sam već danima 98 % u dionicama.

Obratiti dužnu pozornost opet treba na ono što je u modi u ova vremena iščekivanja globalnog i lokalnog oporavka.
A što je u modi danas, što bi moglo na temelju očekivanja polučiti najbolji prinos u skladu sa situacijom koja je?

Ajmo malo razmisliti, ćega su puna usta svima u vladi i gospodarstvu kada govore o oporavku naše ekonomije i promjeni ekonomskog smjera.

Proizvodnja
Izvoz
PrivatizacijA

Dragi kolege u modi je PIPA!

Dionice koje imaju Pipe su u modi, da.

Ja sam malo proučvao, i došao do jedne takve, napisao sam prije nekoliko dana o kojoj se radi.

KOEI

Tada je cijena bila 460, to je i moj prosjek, u udnosu na tada to je prinos od već skoro 8 %.
No to je manje važno.

Končar ima sve, ima proizvodnju kao osnovnu djelatnost i te kako perspektivnu, ima izvoz koji je u respektabilnom djelu ukupnih prihoda ( sa naznakom povečanja udjela istih ), i ima moguću story sa privatizacijom zbog vlasničke strukture u top 10 dioničara.

Pogledajte malo, ne košta ništa.

[smiley]

lp

ima li jos kaj drugo u modi ????
pofuk

New Report

Close