Klasični bull trap na djelu. Kada počne iskrcavanje onih koji su mislili da je negativni trend u svijetu samo kratkoročan i vezan uz Obamu i Kinu isključivo, mali investitori će ostati kratkih rukava, i slijedi nam pad ispod 2.000
Dapače, očekujem već krajem dana obrat i minus od 1,50 %.
IMHO naravno, i naravno, totalno sam u kešu.:-)
Šteta, kolega……pa trebali ste danas nešto zaraditi………a prognoza vam je čini se pogrešna. NHF
[/quote]
Izgleda da sam totalno fulao za danas, ameri me zeznuli, no i dalje stojim kod prognoze da Crobex id ispo 2000 u skoro vrijeme.
[/quote]
Nema šanse. Stabilizacija tržišta je na djelu. Vidiš da je volatilnost prema gore. Od početka godine u opće nije bilo nasilnog obaranja indexa.
Klasični bull trap na djelu. Kada počne iskrcavanje onih koji su mislili da je negativni trend u svijetu samo kratkoročan i vezan uz Obamu i Kinu isključivo, mali investitori će ostati kratkih rukava, i slijedi nam pad ispod 2.000
Dapače, očekujem već krajem dana obrat i minus od 1,50 %.
IMHO naravno, i naravno, totalno sam u kešu.:-)
Šteta, kolega……pa trebali ste danas nešto zaraditi………a prognoza vam je čini se pogrešna. NHF
[/quote]
Izgleda da sam totalno fulao za danas, ameri me zeznuli, no i dalje stojim kod prognoze da Crobex id ispo 2000 u skoro vrijeme.
[/quote]
Nema šanse. Stabilizacija tržišta je na djelu. Vidiš da je volatilnost prema gore. Od početka godine u opće nije bilo nasilnog obaranja indexa.
[/quote]
i ja se slazem da ce crobex izgubiti 10%
Moram da priznam da me ova INA malo iznenađuje raste svaki dan a koliko vidim dioničari iz top10 prodaju, jedini koji kupuje je erste, pbz prodaje, zaba prodaje a kad oni prodaju i ja prodajem.
AZ kupuje. To je jedna od rijetkih dionica za koju sam primjetio da kupuju.
[/quote]
AZ je imao jednu kupnju od par tisuća komada ali na 1650 kuna poslije toga nisu kupovali niti prodavali, pbz i zaba su prodali jako puno zadnjih dana.
idemo do 2,300
[/quote]
Ponavljam :
95 % dionica nije niti približno cijenama kad smo zadnji put bili na 2200 mislim u 10.09. …
Ovi brzorastući pikovi [lol] : brodari,građevinari,luke,banke …. 0d 15% – 40% su niže …
Imam samo njih pa se može ustvrditi da sam fulao ceo fudbal..
Otprilike sam tanji 20tak% ..
ja se nadam nikada da ne uđemo
95 % dionica nije niti približno cijenama kad smo zadnji put bili na 2200 mislim u 10.09. …
Ovi brzorastući pikovi [lol] : brodari,građevinari,luke,banke …. 0d 15% – 40% su niže …
To je dobar znak. Uvijek na početku nekog većeg rasta prvo krenu konzervativne dionice. Tek nakon 2300 bodova ćemo vidjeti rapsodiju građevinara, pa onda i brodara.
idemo do 2,300
[/quote]
Ponavljam :
[/quote]
lijepo sam napisao sto ce rasti.
nisam spomenuo gradevinare i brodare.
[wink]
Moram da priznam da me ova INA malo iznenađuje raste svaki dan a koliko vidim dioničari iz top10 prodaju, jedini koji kupuje je erste, pbz prodaje, zaba prodaje a kad oni prodaju i ja prodajem.
[/quote]
AZ je imao jednu kupnju od par tisuća komada ali na 1650 kuna poslije toga nisu kupovali niti prodavali, pbz i zaba su prodali jako puno zadnjih dana.
[/quote]
je. promjena od 01.12. je cca 3000kom. baš sam se pitao šta im bi da kupuju.
[/quote]
[/quote]
je. promjena od 01.12. je cca 3000kom. baš sam se pitao šta im bi da kupuju.
[/quote]
Tako je kolega a tranasakcija mislim da nije išla preko burze a cijena je bila taj dan 1.646,16 ta transakcija je bila mislim 27 dan prije ili poslije ali tu negdje.
Najviše me danas veseli koei… svaki drugi dan po malo grabi… od pocetka godine brat bratu 15%.
ajme meni, ajme meni !
pogledajte kakav sell off na početku trgovanja u USA!! Kako i ne bi, i što uopće ne čudi. Pa krupni kapital iz USA nastoji tamo što prije ući u cash poziciju kako bi mogli sudjelovati u kupnji obezvrijeđene djedovine od većeg dijela forumaša na ZSE.
Uff… nadam se samo da će u USA biti što veći promet danas uz što veći pad kako bi sutra za ZSE bilo još više raspoloživog casha nego ovih dana. Nadam se također da će i još ovo malo podcijenjene imovinice svojih djedova, neki forumaši staviti na ask, kao što su to činili jučer i time se hvalili na sav glas a sada bi u zemlju od muke propali.
ajme meni, ajme meni [bye] [bye]