Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
SLK,
Zgleda da je ipak glupi Mostich trokirao. dobro je.
Isuse dragi kako im se to dogodilo??? Pa uvijek super dihtaju…[smiley2][smiley2][smiley2]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Na IGH već miljončić prometa [smiley2]
John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.
Na IGH već miljončić prometa [smiley2]
<2,3mil
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
Collina: ” Na IGH već miljončić prometa [smiley2] ” <2,3mil
<3,7mil
Mislim da je bolje kupiti 4000 kom Cror-a nego 1 kom EHOS. Broker kaže da EHOS ima samo duplo vrednije nekretnine od Cror-a. jasno nije sve u nekretninama ali ovo je 4000:1!
Mislim da je bolje kupiti 4000 kom Cror-a nego 1 kom EHOS. Broker kaže da EHOS ima samo duplo vrednije nekretnine od Cror-a. jasno nije sve u nekretninama ali ovo je 4000:1!
Ovo je jedan od najbezveznijih argumenata koje sam ikada čuo
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
tenkista: ” Mislim da je bolje kupiti 4000 kom Cror-a nego 1 kom EHOS. Broker kaže da EHOS ima samo duplo vrednije nekretnine od Cror-a. jasno nije sve u nekretninama ali ovo je 4000:1! ” Ovo je jedan od najbezveznijih argumenata koje sam ikada čuo
slažem se, općenito mi te priče s vrijednosti nekretnina nisu nešto, pa pričamo o osiguravajućem društvu, pokazatelji vezani uz premije i sl. bi trebali biti odlučujući..
SLK,
Pogledaj 1Q THNK, avax. ZSE.
Loše,loše a kako vidim počela je i lagana bježanija[smiley6]