Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Podravka – PODR-R-A je jako jeftina do 350kn.

imate dosta za kupiti u ovom trenu, ali to su samo 3 malo veca naloga koji mogu nestati u sekundi.

ovo ne bi trebalo propustiti…
[smiley]

Pa s obzirom na stanje kakvo je trenutno u firmi po meni je Đakovština sto puta bolja kupnja bar je uprava na slobodi a i gubitak im je manji, neznam šta čekaš pa raspali po asku.

Podravka – PODR-R-A je jako jeftina do 350kn.

imate dosta za kupiti u ovom trenu, ali to su samo 3 malo veca naloga koji mogu nestati u sekundi.

ovo ne bi trebalo propustiti…
[smiley]

Pa s obzirom na stanje kakvo je trenutno u firmi po meni je Đakovština sto puta bolja kupnja bar je uprava na slobodi a i gubitak im je manji, neznam šta čekaš pa raspali po asku.
[/quote]

kolega, koga briga jer uprava u zatvoru?

ako TA kaze da dionica ide gore, onda ide gore.

ps. ja sam kupio na 335-340kn jucer.
[tongue] [smiley]

@tigrus
a danas bi već prodao, strah je vrag unatoč TA [proud]

Kune nisu problem, kuna nema

@ loto

ne bi.
ima dana, rastuci je trend…

treba znati kolega.

Već vam duže vrijeme govorim da su dionice,na ovom našem tržištu podcijenjene.
Potoji samo mogučnost rasta uz manje korekcije.Zato cijenjene kolege ulažite više u znanje.
Pozdrav kolegi plavom.

Moram da priznam da me ova INA malo iznenađuje raste svaki dan a koliko vidim dioničari iz top10 prodaju, jedini koji kupuje je erste, pbz prodaje, zaba prodaje a kad oni prodaju i ja prodajem.

CROBEX 2.196,68 +1,20% oce li probit 2.200?

Klasični bull trap na djelu. Kada počne iskrcavanje onih koji su mislili da je negativni trend u svijetu samo kratkoročan i vezan uz Obamu i Kinu isključivo, mali investitori će ostati kratkih rukava, i slijedi nam pad ispod 2.000
Dapače, očekujem već krajem dana obrat i minus od 1,50 %.
IMHO naravno, i naravno, totalno sam u kešu.:-)

Šteta, kolega……pa trebali ste danas nešto zaraditi………a prognoza vam je čini se pogrešna. NHF
[/quote]

Izgleda da sam totalno fulao za danas, ameri me zeznuli, no i dalje stojim kod prognoze da Crobex id ispo 2000 u skoro vrijeme.

CROBEX 2.196,68 +1,20% oce li probit 2.200?

idemo do 2,300

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

http://www.seebiz.eu/hr/politika/swoboda-hrvatska-ulazi-u-eu-sredinom-2012.-ili-pocetkom-2013.,66977.html

Moram da priznam da me ova INA malo iznenađuje raste svaki dan a koliko vidim dioničari iz top10 prodaju, jedini koji kupuje je erste, pbz prodaje, zaba prodaje a kad oni prodaju i ja prodajem.

AZ kupuje. To je jedna od rijetkih dionica za koju sam primjetio da kupuju.

who dares, wins

Klasični bull trap na djelu. Kada počne iskrcavanje onih koji su mislili da je negativni trend u svijetu samo kratkoročan i vezan uz Obamu i Kinu isključivo, mali investitori će ostati kratkih rukava, i slijedi nam pad ispod 2.000
Dapače, očekujem već krajem dana obrat i minus od 1,50 %.
IMHO naravno, i naravno, totalno sam u kešu.:-)

Šteta, kolega……pa trebali ste danas nešto zaraditi………a prognoza vam je čini se pogrešna. NHF
[/quote]

Izgleda da sam totalno fulao za danas, ameri me zeznuli, no i dalje stojim kod prognoze da Crobex id ispo 2000 u skoro vrijeme.
[/quote]
o.k. ak ti tak kažeš. Ja bi se prije kladio na ConOBrien-ovu prognozu. Sutra je novi dan…….. [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close