Podravka – PODR-R-A je jako jeftina do 350kn.
imate dosta za kupiti u ovom trenu, ali to su samo 3 malo veca naloga koji mogu nestati u sekundi.
ovo ne bi trebalo propustiti…
[smiley]
Pa s obzirom na stanje kakvo je trenutno u firmi po meni je Đakovština sto puta bolja kupnja bar je uprava na slobodi a i gubitak im je manji, neznam šta čekaš pa raspali po asku.
Podravka – PODR-R-A je jako jeftina do 350kn.
imate dosta za kupiti u ovom trenu, ali to su samo 3 malo veca naloga koji mogu nestati u sekundi.
ovo ne bi trebalo propustiti…
[smiley]
Pa s obzirom na stanje kakvo je trenutno u firmi po meni je Đakovština sto puta bolja kupnja bar je uprava na slobodi a i gubitak im je manji, neznam šta čekaš pa raspali po asku.
[/quote]
kolega, koga briga jer uprava u zatvoru?
ako TA kaze da dionica ide gore, onda ide gore.
ps. ja sam kupio na 335-340kn jucer.
[tongue] [smiley]
Već vam duže vrijeme govorim da su dionice,na ovom našem tržištu podcijenjene.
Potoji samo mogučnost rasta uz manje korekcije.Zato cijenjene kolege ulažite više u znanje.
Pozdrav kolegi plavom.
Moram da priznam da me ova INA malo iznenađuje raste svaki dan a koliko vidim dioničari iz top10 prodaju, jedini koji kupuje je erste, pbz prodaje, zaba prodaje a kad oni prodaju i ja prodajem.
Klasični bull trap na djelu. Kada počne iskrcavanje onih koji su mislili da je negativni trend u svijetu samo kratkoročan i vezan uz Obamu i Kinu isključivo, mali investitori će ostati kratkih rukava, i slijedi nam pad ispod 2.000
Dapače, očekujem već krajem dana obrat i minus od 1,50 %.
IMHO naravno, i naravno, totalno sam u kešu.:-)
Šteta, kolega……pa trebali ste danas nešto zaraditi………a prognoza vam je čini se pogrešna. NHF
[/quote]
Izgleda da sam totalno fulao za danas, ameri me zeznuli, no i dalje stojim kod prognoze da Crobex id ispo 2000 u skoro vrijeme.
CROBEX 2.196,68 +1,20% oce li probit 2.200?
idemo do 2,300
Moram da priznam da me ova INA malo iznenađuje raste svaki dan a koliko vidim dioničari iz top10 prodaju, jedini koji kupuje je erste, pbz prodaje, zaba prodaje a kad oni prodaju i ja prodajem.
AZ kupuje. To je jedna od rijetkih dionica za koju sam primjetio da kupuju.
Klasični bull trap na djelu. Kada počne iskrcavanje onih koji su mislili da je negativni trend u svijetu samo kratkoročan i vezan uz Obamu i Kinu isključivo, mali investitori će ostati kratkih rukava, i slijedi nam pad ispod 2.000
Dapače, očekujem već krajem dana obrat i minus od 1,50 %.
IMHO naravno, i naravno, totalno sam u kešu.:-)
Šteta, kolega……pa trebali ste danas nešto zaraditi………a prognoza vam je čini se pogrešna. NHF
[/quote]
Izgleda da sam totalno fulao za danas, ameri me zeznuli, no i dalje stojim kod prognoze da Crobex id ispo 2000 u skoro vrijeme.
[/quote]
o.k. ak ti tak kažeš. Ja bi se prije kladio na ConOBrien-ovu prognozu. Sutra je novi dan…….. [thumbsup]