Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prekrasan start Market Manipulatora.
Iskreno (premda znam da mi vi ne vjerujete) želim Vam svima normalizaciju crobexa i normalne uvjete trgovanja.
Želim Vam povratak 50 milja dnevno i jaču i veću likvidnost.

Ako se stvari stvarno promjene sa MM onda se možda i vratim tko zna.

U svakom slučaju lijepi rast.
Ovo bi mogao biti presedan, USA down slijedečih mjesec dana a crobex up!!!!

LP

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Za sve one koji tvrde da su naše dionice jeftine ja bi ih molio da naprave usporedni graf crobexa sa Slovencima, Bosancima, Makedoncima, Crnogorcima i Srbima pa će viditi koliko smo mi precjenjeni u odnosu na njih.

p.s Evo kolega tigrus jedan domaći zadatak za vas napravite ovaj graf pa ga stavite da ljudi vide.

kolega,

meni uopce nije bitno koliko je tko precjenjen ili podcjenjen.
to je potpuno nevazno.

FER vrijednost nema veze sa TRZISNOM vrijednoscu…

ne mogu Vas ja sad poducavati tome i ne da mi se…

pratite moje investicije i lagano pijuckajte kavicu na moru…
ne moze bolje od toga.
[smiley]

barbastari*

ovo je suludo..kakva BiH i Srbija i uspoređevinje sa Hrvatskom.

A grčka si vidio njihov graf?
A Dubai?

Nema usporedbe, ima potencijalnog utjecaja jedni na druge ali usporediti graf dax sa crobexom ili tako neš je bez veze.

p.s. pa jučer si kupovao danas je već skupo????
pa kaj si puka ko kokica?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

barbastari*

ovo je suludo..kakva BiH i Srbija i uspoređevinje sa Hrvatskom.

A grčka si vidio njihov graf?
A Dubai?

Nema usporedbe, ima potencijalnog utjecaja jedni na druge ali usporediti graf dax sa crobexom ili tako neš je bez veze.

p.s. pa jučer si kupovao danas je već skupo????
pa kaj si puka ko kokica?

Ima tu još dionica koje nisu skupe i koje ja kupujem evo i danas sam kupovao jednu moju miljenicu ali jednu sam i prodavao.

Ne mogu vjerovat, na SEEbiz-u, glas koncila tvrdi, da ove afere u kojima "fini i krasni ljudi" , završavaju u zatvorima, da je to samo politički obračun?? Vjerovatno imaju neke povlaštene informacije.
Mada bi ja za te tvrdnje rekao da mi izgledaju kao drukanje, ali prema dole.
Činjenica je da je premijerka ipak puno čvršća, nego je to izgledalo dok je bila u sjeni, i sad kad su se počele događati pozitivne stvari, neki grčevito brane neke stare šeme, kad već nije prošao bandić, sad udaraju dalje.
Ispričavam se ako je ovo malo van tematike foruma, ali ipak ima veze sa gospodarstvom i ekonomijom, i te kako.

sutra je novi dan.

Za sve one koji tvrde da su naše dionice jeftine ja bi ih molio da naprave usporedni graf crobexa sa Slovencima, Bosancima, Makedoncima, Crnogorcima i Srbima pa će viditi koliko smo mi precjenjeni u odnosu na njih.

p.s Evo kolega tigrus jedan domaći zadatak za vas napravite ovaj graf pa ga stavite da ljudi vide.

Treba tu zaraditi neke novce u narednih godinu, dvije i onda se prebaciti u Srbiju jer tamo još nije ni počela igranka.

who dares, wins

svaka čast kolega, ali o zaradi se priča tek kad se proda. bar su mene tako učili.
nisi niti izgubio niti zaradio dok ne prodaš.
Inače, svaka čast za odabir dionica

brutalni kapital. zato ne prodajem. samo dokup
morate se odluciti koga cete slusati…

te Vase koji su Vas poducavali, ili brutalni kapital?

[proud]
[/quote]

Prekrasan start Market Manipulatora.
Iskreno (premda znam da mi vi ne vjerujete) želim Vam svima normalizaciju crobexa i normalne uvjete trgovanja.
Želim Vam povratak 50 milja dnevno i jaču i veću likvidnost.

Ako se stvari stvarno promjene sa MM onda se možda i vratim tko zna.
U svakom slučaju lijepi rast.
Ovo bi mogao biti presedan, USA down slijedečih mjesec dana a crobex up!!!!

LP

Čuvam za tebe INGR, hoće ti biti dovoljno likvidno na 100 kn?

kolega,

meni uopce nije bitno koliko je tko precjenjen ili podcjenjen.
to je potpuno nevazno.

FER vrijednost nema veze sa TRZISNOM vrijednoscu…

ne mogu Vas ja sad poducavati tome i ne da mi se…

pratite moje investicije i lagano pijuckajte kavicu na moru…
ne moze bolje od toga.
[smiley]
[/quote]
uživaj Tigruse, ovo je tvoje vrijeme, jedini pišeš po kojim cijenama ulaziš u dionice i to već dva mjeseca [thumbsup]
može tvoje viđenje S&P500?

a kako se to na grafu vidi dali su dionice skupe ili jeftine? [undecid]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Uvjerljivi pobjednik dana redovna dionica Adrisa sa porastom cijene 12% i protrgovanih skoro 3 miliona kuna na tim cijenama. iskrena zahvala svim prodavačima u zadnjih godinu dana.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Podravka – PODR-R-A je jako jeftina do 350kn.

imate dosta za kupiti u ovom trenu, ali to su samo 3 malo veca naloga koji mogu nestati u sekundi.

ovo ne bi trebalo propustiti…
[smiley]

New Report

Close