Da li ova dobra likvidnost i dobar rast mnogih dionica ima veze sa posijetom članova EU i najavom pomoći EU fondova HR?
Ili je vrijeme da konačno i ova burza i dinice počnu rasti.
Bareme se nadam da će biti bolji dani na zse.
Bull markets are born on pessimism, grow on skepticism, mature on optimism, and die on euphoria…….
još uvijek smo u skepticizmu, ali što ako poslije skepticizma ne dođe optimizam nego se na trenutak vrati pesimizam pa ponovno skepticam i onda optimizam? Nije uvijek ovako pravocrtno 😀
Premda, ako se nastave ovako probijati 52 WH pa neke dionice možda dođu i na ATH… možda bi optimizam mogao na burzi i prevladati skorim događanjima u realnom gospodarstvu i društvu uspkrs. Moguće je čak i to!
[/quote]
Sve stoji, ne idu faze uvijek jedna za drugom ali je ovo IMHO definitivno faza skepticizma.
Ali mislim da ATH marketa nećemo vidjeti još dugo.
molio bi kolegicu Lanicu da komentira brualnu zaradu na INI i Koncaru.
brutalni kapital je dao svoju preporuku za kupnju tih dionica kad je bilo vrijeme.
kolegice, da li Vam je jos uvijek nesto smijesno kao i neki dan?
[smiley]
svaka čast kolega, ali o zaradi se priča tek kad se proda. bar su mene tako učili.
nisi niti izgubio niti zaradio dok ne prodaš.
Inače, svaka čast za odabir dionica
Za sve one koji tvrde da su naše dionice jeftine ja bi ih molio da naprave usporedni graf crobexa sa Slovencima, Bosancima, Makedoncima, Crnogorcima i Srbima pa će viditi koliko smo mi precjenjeni u odnosu na njih.
p.s Evo kolega tigrus jedan domaći zadatak za vas napravite ovaj graf pa ga stavite da ljudi vide.
@ barbastari
dijelite vi domaće zadatke kao profesor a pričate besmislice, pa usporedite koliko je austrija precijenjena u odnosu na nas ili slovenija(mislite da je to slučajno).
koliko je mercedes precijenjen u odnosu na ladu, kiu i sl.?
@ barbastari
dijelite vi domaće zadatke kao profesor a pričate besmislice, pa usporedite koliko je austrija precijenjena u odnosu na nas ili slovenija(mislite da je to slučajno).
koliko je mercedes precijenjen u odnosu na ladu, kiu i sl.?
Kolega mi smom Balkan kao i oni i zato i uspoređujemo te zemlje regije od kojih ima čak i članica EU koje dijele našu sudbinu vi ste očito zaboravili na kom djele planete živite.
Za vas zadatak uzmite zemljopisnu kartu pa se orjentirajte.
svaka čast kolega, ali o zaradi se priča tek kad se proda. bar su mene tako učili.
nisi niti izgubio niti zaradio dok ne prodaš.
Inače, svaka čast za odabir dionica
morate se odluciti koga cete slusati…
te Vase koji su Vas poducavali, ili brutalni kapital?
[proud]