Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma pogledajte ovaj sumanuti rast crobex-a unazad dva dana od skoro 2% u vrijeme kada se zapad dobrano crveni. Pa kako i ne bismo rasli kad smo jedno 40 do 70% podcjenjeniji od njih (ovisno o dionici i sektoru) a s mogućnošću još većeg razvoja ulaskom u EU.

Ufff… bojim se samo i pomisliti kakav će to biti plus kada i zapad za koji dan okrene u zeleno.

Ufff… dobro da sam se na vrijeme opskrbio sumanuto podcijenjenim dionicama respektabilnih hrvatskih tvrtki u kojima su još naši djedovi, očevi i majke radile. Bome, drago mi je što držim svju podcijenjenu imovinu i ne želim obezvrijediti žuljave ruke mojih predaka prodavajući budzašto njihovu krv znoj i suze stranom imperijalizmu sa zapada. Držim držim držim, črvsto držim i ne dam na svoje. A ne kao neki što su rasprodali krupnom kapitalu pa se sada čude i vrište jer su svakim danom sve više svjesni da će morati to isto kupovati po puno većim cijenama… ajme ajme ajme, mora da im se preci okreću u grobu…

puca te inspiracija [rolleyes] doduse vristao si i na crobiu 1300 i imao si pravo…. [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Navalili na ATPL-R-A ko da je badava, kaj se događa, zna li netko?

već odvalili

Klasični bull trap na djelu. Kada počne iskrcavanje onih koji su mislili da je negativni trend u svijetu samo kratkoročan i vezan uz Obamu i Kinu isključivo, mali investitori će ostati kratkih rukava, i slijedi nam pad ispod 2.000
Dapače, očekujem već krajem dana obrat i minus od 1,50 %.
IMHO naravno, i naravno, totalno sam u kešu.:-)

Ovaj dan me podsjeca na stara dobra vremena [thumbsup]

ako se ovako nastavi danas bi trebao bit zavidan dan po prometu [shocked]

Ajme ajme ajme što imovinica odlazi tuđincima. Iz minute u minutu djedovina se topi. ajme ajme ajme. E pa ja svoju ne dam. Dosta mi je bilo oligarha sa zapada. Imam i ja pravo barem na komadić imovine svojih djedova.

Ma pogledajte ovaj sumanuti rast crobex-a unazad dva dana od skoro 2% u vrijeme kada se zapad dobrano crveni. Pa kako i ne bismo rasli kad smo jedno 40 do 70% podcjenjeniji od njih (ovisno o dionici i sektoru) a s mogućnošću još većeg razvoja ulaskom u EU.

Ufff… bojim se samo i pomisliti kakav će to biti plus kada i zapad za koji dan okrene u zeleno.

Ufff… dobro da sam se na vrijeme opskrbio sumanuto podcijenjenim dionicama respektabilnih hrvatskih tvrtki u kojima su još naši djedovi, očevi i majke radile. Bome, drago mi je što držim svju podcijenjenu imovinu i ne želim obezvrijediti žuljave ruke mojih predaka prodavajući budzašto njihovu krv znoj i suze stranom imperijalizmu sa zapada. Držim držim držim, črvsto držim i ne dam na svoje. A ne kao neki što su rasprodali krupnom kapitalu pa se sada čude i vrište jer su svakim danom sve više svjesni da će morati to isto kupovati po puno većim cijenama… ajme ajme ajme, mora da im se preci okreću u grobu…

Dobro ste primjetili kolega HRVATSKIH DIONICA je sve manje i manje i manje i manje………
A njihove cijene rastu i rastu i rastu…………….

LEAVE THE WORLD BEHINED

ina ,,,,nema dionica?????? [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Na KOEI na kupnji do 365 preko 1 107 komada.

[rolleyes]

lp

Prodaja izgleda još opasnije i po svemu sudeći nije izložila sav svoj arsenal da kupnja nebi zbrisala.
[/quote]

Pogodio si.
Ko s prstom..

Pogledajmo semafor..

lp
[/quote]

a i LKPC se solidno drzala…
zasto ?
[proud]

najbolje je imati slijedece dionice:
1. INA
2. KOEI
3. LKPC

ako ne znate zasto, ima netko tko zna zasto…
svi znamo tko je to…

to je BRUTALNI KAPITAL!
[proud]
[/quote]

zanimljiva je cinjenica da nekako uvijek BRUTALNI KAPITAL u portfelju ima dionice koje rastu.

jeste li primjetili da danas raste INA, KOEI, a to je bila moja top two preporuka…
kako je to moguce?

[/quote]

a u qurac…
ode INA!

a moj portflej je 50% INE sa ulazom na 1735kn…
[lol] [lol] [lol]

dajte ljudi smirite se malo…
ponasate se kao da INA ide na 2200kn…
[lol] [lol] [lol]

nestalo je dionica, burza se zatvara
tko želi dalje trgovati prebaciti se vani, regija ili šire
šteta, a tek je krenulo [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dobro ste primjetili kolega HRVATSKIH DIONICA je sve manje i manje i manje i manje………
A njihove cijene rastu i rastu i rastu…………….
[/quote]

bas to, ja mislim da Hrvatske dionice sada spekulativno rastu zbog onog fonda kaj se osniva…

ps. decki, PODR je zavrsila korekciju u rastucem trendu…
a mi znamo kaj to znaci, zar ne?

[wink] [smiley]

New Report

Close