Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda neki ne shvaćaju…dionica je uvijek fiksan broj. I po ovim cijenama svakim ih je danom na ovoj bari od ZSE sve manje na ponudi…. a friška lova sa zapada i mastodontskih mirovinskih fondova dolazi da pospreme viškove dionica. Ulijevaju je kroz INU, HT, ADRIS, ATGR, KOEI. To ne znači da su to najbolje dionice. To su samo entry pointovi. Ventili za dovod kisika… a u boci sve manje prostora….tlak je sve veći…

uvijek me je zanimalo koliko sveukupno ima dionica na trzistu,a nisam znao koga pitati
molim odgovor
pofuk
[/quote]
Ima ih uvijek više nego kuna. Odgovor nije baš nešto egzaktan ali je istinit.

who dares, wins

broj uvrštanih dionica je 272 × ??? komada

who dares, wins

danas bio veliki iskrcaj………………..

kaže smola nako nšta je cijeli portfelj po bidu danas iskrco. Svih 6 ht-r-a..i nije ni trepnuo radi razlike bida /aska od cijele 1 kn… majstor nad majstorima

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

i isti takav ukrcaj …………..

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

i isti takav ukrcaj …………..
[/quote]
dobro gospodo molim Vas
da li je danas bio ukrcaj ili iskrcaj
dajte se molim Vas dogovorite
pofuk

kaže smola nako nšta je cijeli portfelj po bidu danas iskrco. Svih 6 ht-r-a..i nije ni trepnuo radi razlike bida /aska od cijele 1 kn… majstor nad majstorima
[/quote]

nije 6 nego 7 ht-a……………

interesantno!!! ADRIS i PODR podigle Crobex u lagani plus!! [thumbsup]

sad kad vide Ameri ,evo i njih za nama [lol] [lol]

interesantno!!! ADRIS i PODR podigle Crobex u lagani plus!! [thumbsup]

ADRS brutalni kapital vec mjesecima kupuje….ste vidili R-A ???? [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

sad kad vide Ameri ,evo i njih za nama [lol] [lol]

Crobex protiv krda

Ma pogledajte ovaj sumanuti rast crobex-a unazad dva dana od skoro 2% u vrijeme kada se zapad dobrano crveni. Pa kako i ne bismo rasli kad smo jedno 40 do 70% podcjenjeniji od njih (ovisno o dionici i sektoru) a s mogućnošću još većeg razvoja ulaskom u EU.

Ufff… bojim se samo i pomisliti kakav će to biti plus kada i zapad za koji dan okrene u zeleno.

Ufff… dobro da sam se na vrijeme opskrbio sumanuto podcijenjenim dionicama respektabilnih hrvatskih tvrtki u kojima su još naši djedovi, očevi i majke radile. Bome, drago mi je što držim svju podcijenjenu imovinu i ne želim obezvrijediti žuljave ruke mojih predaka prodavajući budzašto njihovu krv znoj i suze stranom imperijalizmu sa zapada. Držim držim držim, črvsto držim i ne dam na svoje. A ne kao neki što su rasprodali krupnom kapitalu pa se sada čude i vrište jer su svakim danom sve više svjesni da će morati to isto kupovati po puno većim cijenama… ajme ajme ajme, mora da im se preci okreću u grobu…

New Report

Close