Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na KOEI na kupnji do 365 preko 1 107 komada.

[rolleyes]

lp

Prodaja izgleda još opasnije i po svemu sudeći nije izložila sav svoj arsenal da kupnja nebi zbrisala.
[/quote]

Pogodio si.
Ko s prstom..

Pogledajmo semafor..

lp
[/quote]

a i LKPC se solidno drzala…
zasto ?
[proud]

najbolje je imati slijedece dionice:
1. INA
2. KOEI
3. LKPC

ako ne znate zasto, ima netko tko zna zasto…
svi znamo tko je to…

to je BRUTALNI KAPITAL!
[proud]
[/quote]

zanimljiva je cinjenica da nekako uvijek BRUTALNI KAPITAL u portfelju ima dionice koje rastu.

jeste li primjetili da danas raste INA, KOEI, a to je bila moja top two preporuka…
kako je to moguce?

Odokativnom metodom sam u petak prognozirao rast KOEI ovaj tjedan, evo ga, hip- hop.

Opet nam je kolega vidra, tj. po novome barbastari bio u krivu, on je rekao da ima informacije da KOEI ide dolje.
Pa to je nevjerojatno, da nikada se ništa ne može pogoditi, kad već ne zna, zbilja ljuti čovjeka, pretpostavljam.

KOEi je jedna od onih koja će strelovito gore prema ATH … pitanje je vremena

P.S.

autoru ovog posta KOEI čini 43% portfelja [proud]

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

svaka čast plavi,dobro si to skinuo,a oni neka se grizu… [thumbsup]

Ne znam šta čekate kolega pa evo netko vam je stavio još jeftinije već je bilo samo navalite dok nije nestalo. [lol]

Crobex prkosi cijelom svijetu +0,41 al će biti plača i zazivanja hanfe za koji dan.
[/quote]

Pa ne čekam, plešem, dobri su ritmovi.
Ja sam se ukrcao solidno na 460. Lijepo sam vam napisao, još niste naučili ništa kada pročitate moj post na temi što smo danas tržili, što vam je raditi?
Evo upravo prošlo 1 000 komada po 480.

lp i zdravi i veseli bili

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

svaka čast plavi,dobro si to skinuo,a oni neka se grizu… [thumbsup]

Ne znam šta čekate kolega pa evo netko vam je stavio još jeftinije već je bilo samo navalite dok nije nestalo. [lol]

Crobex prkosi cijelom svijetu +0,41 al će biti plača i zazivanja hanfe za koji dan.
[/quote]

Da prkosi, izgleda da će MM već prvi dan biti u minusu [lol] . Pričekajmo kraj dana, možda ‘svijet’ ode u plus, a mi natrag u minus. Predlažem im da ipak gledaju van, ovako će se pogubiti u magli.

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Možda neki ne shvaćaju…dionica je uvijek fiksan broj. I po ovim cijenama svakim ih je danom na ovoj bari od ZSE sve manje na ponudi…. a friška lova sa zapada i mastodontskih mirovinskih fondova dolazi da pospreme viškove dionica. Ulijevaju je kroz INU, HT, ADRIS, ATGR, KOEI. To ne znači da su to najbolje dionice. To su samo entry pointovi. Ventili za dovod kisika… a u boci sve manje prostora….tlak je sve veći…

Današnje trgovanje upućuje na podizanje crobexa zbog iskrcaja velikih igrača.
Nema nikakvih pozitivnih vijesti koje bi podigle tržište, svjetske burze u minusu, gospodarsko stanje u državi je poznato i neće se tako skoro popraviti. Dakle po meni tipičan bulltrap.
Rast je neselektivan pa je i podravka koju tresu afere na naslovnicama skoro završila u plusu.
Vidjet ćemo što slijedi do kraja tjedna. Do tada dokup i samo dokup, što žešće dok nisu došli stranci i otkrili ovu našu malu oazu smiješno podcijenjenih a kvalitetnih hrvatskih dijonica.
Zato se ja se konstantno ukrcavam imajući na umu da je ovo mala i beznačajna korekcija tehničke prirode, nakon koje slijede godine rasta, sreće i blagostanja..za sve nas. Živjeli [thumbsup]

Sjajno je bilo prodavati zadnjih 5 minuta, lupalo se po asku kao da su nama dužni 45 milijardi Eur [tongue]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

biće veselo kad se veliki maknu s kupnje!

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

biće veselo kad veliki proluftaju svu prodaju!

Možda neki ne shvaćaju…dionica je uvijek fiksan broj. I po ovim cijenama svakim ih je danom na ovoj bari od ZSE sve manje na ponudi…. a friška lova sa zapada i mastodontskih mirovinskih fondova dolazi da pospreme viškove dionica. Ulijevaju je kroz INU, HT, ADRIS, ATGR, KOEI. To ne znači da su to najbolje dionice. To su samo entry pointovi. Ventili za dovod kisika… a u boci sve manje prostora….tlak je sve veći…

Kolega evo nešto u čemu se konačno slažemo.
Ja sam im isto prije par dana ovdje pričao o tom stranom kapitalu koji je gladan jeftinih HR dionica.
Baš zbog toga ja već neko vrijeme uopće ne pratim trgovanje jer me je strah da nebi slučajno izložio svoje jeftine dionice na ask. Znam da je taj strani kapital pametniji od većine naših "investitora" te će naći načina da im otme jeftine dionice i vrati ih po višestruko većim cijenama.
Mislim da nema uopće smisla pratiti burzu dok Crobex ne dođe negde cca 3000 bodova.
Ljudi čuvajte svoje dionice!!!

Kolega evo nešto u čemu se konačno slažemo.
Ja sam im isto prije par dana ovdje pričao o tom stranom kapitalu koji je gladan jeftinih HR dionica.
Baš zbog toga ja već neko vrijeme uopće ne pratim trgovanje jer me je strah da nebi slučajno izložio svoje jeftine dionice na ask. Znam da je taj strani kapital pametniji od većine naših "investitora" te će naći načina da im otme jeftine dionice i vrati ih po višestruko većim cijenama.
Mislim da nema uopće smisla pratiti burzu dok Crobex ne dođe negde cca 3000 bodova.
Ljudi čuvajte svoje dionice!!!
[/quote]
Moram priznati da ću noćas teško zaspati jer me brine to dali će sutra biti dionica na asku ja mislim da će u 10:00 nestati sve što se ponudi tako da mi koji nismo kupili nećemo imati u šta uložiti naš novac, baš mi nas je žao. [lol]

uvijek me je zanimalo koliko sveukupno ima dionica na trzistu,a nisam znao koga pitati
molim odgovor
pofuk

New Report

Close