KOEI-R-A [lol]
TISAK je jedina ispravna kupnja trenutno zapamtite riječi starog barbe ja sam skinuo ovih 30 komada sveukupno od jutros 60 komada nije nešto ali čovjeka veseli.
iznenadilo par100 milja kuna koje su utučene u par dana na Crob 2600-2800 a poslije mahnito ukrcavanje do 2300
Isprika, krivo sam napisao, mislio sam na Crob 1600-1800
KOEI-R-A [lol]
TISAK je jedina ispravna kupnja trenutno zapamtite riječi starog barbe ja sam skinuo ovih 30 komada sveukupno od jutros 60 komada nije nešto ali čovjeka veseli.
ne znam kolega za taj tisak…
padajuci trend – u najbolju ruku stagnacija.
dajte nesto bolje, tisak stvarno ne valja..
KOEI-R-A [lol]
ne znam kolega za taj tisak…
padajuci trend – u najbolju ruku stagnacija.
dajte nesto bolje, tisak stvarno ne valja..
[/quote]
Kolega teško da se nas dvojica složimo vi kupujete i trgujete po TA a ja po FA i vjerovatno nitko nebi odstupio od svoje teorije .
Odokativnom metodom sam u petak prognozirao rast KOEI ovaj tjedan, evo ga, hip- hop.
Opet nam je kolega vidra, tj. po novome barbastari bio u krivu, on je rekao da ima informacije da KOEI ide dolje.
Pa to je nevjerojatno, da nikada se ništa ne može pogoditi, kad već ne zna, zbilja ljuti čovjeka, pretpostavljam.
svaka čast plavi,dobro si to skinuo,a oni neka se grizu… [thumbsup]
Ne znam šta čekate kolega pa evo netko vam je stavio još jeftinije već je bilo samo navalite dok nije nestalo. [lol]
Crobex prkosi cijelom svijetu +0,41 al će biti plača i zazivanja hanfe za koji dan.