Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na KOEI na kupnji do 365 preko 1 107 komada.

[rolleyes]

lp

Prodaja izgleda još opasnije i po svemu sudeći nije izložila sav svoj arsenal da kupnja nebi zbrisala.
[/quote]

Pogodio si.
Ko s prstom..

Pogledajmo semafor..

lp
[/quote]

a i LKPC se solidno drzala…
zasto ?
[proud]

najbolje je imati slijedece dionice:
1. INA
2. KOEI
3. LKPC

ako ne znate zasto, ima netko tko zna zasto…
svi znamo tko je to…

to je BRUTALNI KAPITAL!
[proud]

zasto ?
[proud]

1. INA
2. KOEI
3. LKPC

svi znamo tko je to…

to je BRUTALNI KAPITAL!
[proud]

Koliko se taj brutalni kapital ispromašivao i izblamirao u zadnjih mjesec dana ne znam dali su to baš najbolje dionice za BRUTALNI rast koji nas čeka.
Ja ipak igram na građevinare, svih vrsta.

zasto ?
[proud]

1. INA
2. KOEI
3. LKPC

svi znamo tko je to…

to je BRUTALNI KAPITAL!
[proud]

Koliko se taj brutalni kapital ispromašivao i izblamirao u zadnjih mjesec dana ne znam dali su to baš najbolje dionice za BRUTALNI rast koji nas čeka.
Ja ipak igram na građevinare, svih vrsta.
[/quote]

pa ne bi bas rekao da se izblamirao.
HT,INA, KOEI, ULPL, INGRA…

sve sto je brutalni kapital kupovao i preporucivao je raslo…
i fino se zaradilo…

a sto ste Vi kolega radili u meduvremenu?
[huh]

markeri danas opasno drmali……svaka čast…..

i fino se zaradilo…

[huh]

Ja sam dva mjeseca bio u cashu i čekao preokret trenda, neda mi se trejdat za 5-6%. Kad sam vidio da se trend okrenuo u rastući, ukcao sam se 100% i sada mirno čekam da utržim 50-60 % na svojim dionicama. Ima jedna na kojoj čekam zaradu od 2000-3000%, naravno ako uspijem da je zadržim sljedećih par godina.

i fino se zaradilo…

[huh]

Ja sam dva mjeseca bio u cashu i čekao preokret trenda, neda mi se trejdat za 5-6%. Kad sam vidio da se trend okrenuo u rastući, ukcao sam se 100% i sada mirno čekam da utržim 50-60 % na svojim dionicama. Ima jedna na kojoj čekam zaradu od 2000-3000%, naravno ako uspijem da je zadržim sljedećih par godina.
[/quote]

kolega Antisa,

to su price za malu djecu.
Vi niste upoznati sa kretanjima brutalnog kapitala.

nema rasta od 3000%.

ali dobro, koju to dionicu preferirate?

kolega Antisa,

nema rasta od 3000%.

Nije građevinar, a čini mi se da je imaš i ti .
Ovima je to smiješno, ali ako u sljedećih par godina ne bude turbulencija na svjetskim tržištima ta će dionica brutalno narasti.

Na KOEI na kupnji do 365 preko 1 107 komada.

[rolleyes]

lp

Prodaja izgleda još opasnije i po svemu sudeći nije izložila sav svoj arsenal da kupnja nebi zbrisala.
[/quote]

Pogodio si.
Ko s prstom..

Pogledajmo semafor..

lp
[/quote]
Na semaforu piše da je prodaja tri puta veće od kupnje a vidi se i jedan nalog na asku kojega će teško biti savladati.

kolega Antisa,

nema rasta od 3000%.

Kako misliš nema??

Sve ovisi o vremenskom horizontu…

Osim toga, postoje neobični slučajevi kada se takav rast ostvari i u kratkom razdoblju.

Npr. na ZSE jedan takav primjer je ATPL-R-A u razdoblju 2004.-2007. – naravno kako je narasla tako je malo značajnije zaronila u bear marketu.

Sličnih primjera ima kod nas i među građevinarima… koji su još gore zaronili u ovom bear marketu jer im je i rast bio manje opravdan…

Moguće je narasti 3000 % i u kratkom vremenu (par godina) a pogotovo kada ne specificiramo koliko razdoblje nam je na pameti 😀 Često je rast prilično neopravdan (pogotovo ako je razdoblje kraće od npr. 10-ak godina :D) ali kao što vidimo: događa se 😛

Svakakva se čuda događaju na našoj ZSE – pa i gotovo okomiti grafovi (koji neće dugo potrajati pa ništa od 3000 % rasta u par dana [lol] )

kolega Antisa,

nema rasta od 3000%.

Nije građevinar, a čini mi se da je imaš i ti .
Ovima je to smiješno, ali ako u sljedećih par godina ne bude turbulencija na svjetskim tržištima ta će dionica brutalno narasti.
[/quote]
Božjakovina? [thumbsup]

Po meni smisao investiranja je tražiti takve dionice. Tada se s relativno malom lovom može zaraditi bogatstvo.
Ne vjerujem da ovdje na forumu ima ljudi koji su sposobni ostvariti takvu zaradu, jer čim dionica ostvari značajniji rast svi kapitaliziraju dobit, ja prvi.
Svi smo mi ovdje špekulanti , pravi investitori su ljudi koji nemaju namjeru prodavati dionice bar pet godina.
Ali kad nađeš dionicu koja ima stvarno bezobrazan potencijal, možda je najbolje staviti na slobodnu vlasničku poziciju i zaboraviti na par godina.
Ja ovo kupio prije par tjedana i što je više analiziram sve sam sigurniji u taj rast, nije veliki ulog pa je vjerovatno neću ni dirati.

možda se uruši još jedna mafijaška kula, a sevkin faker konačno uzme pare

http://www.seebiz.eu/hr/osiguranje/euroherc-dubravko-grgic%2c-supruga-i-jos-cetvero-pod-istragom,66789.html

New Report

Close