barbastari @ brutalni je na bidu [proud]
@inverter
Kolega koliko se sjećam to ste govorili i u petak, jutros sam napisao post zašto ne bi smjeli rasti ne znam zašto mi je post prebačen na temu utjecaji i kretanja svjetskih tržišta.
Šta je sa tim brutalnim kapitalom izgleda umjesto ukrcaja da ide iskrcaj.
kolega,
brutalni kapital se odvano iskrcao i dionica iz kojih se trebalo iskrcati.
a neke dionica drzi jer tek trebaju poletiti.
za provjeru istinitosti:
imas moj nalog na IGH
bid IGH: 2570,07kn – 10 komada.
provjeri…
[wink]
kolega,
za provjeru istinitosti:
imas moj nalog na IGH
provjeri…
[wink]
[/quote]
Moram priznati da ja vas kolega nikako ne mogu skužiti u petak ste tvrdili da je INGRA odlična kupnja sada odjedanput tvrdite da će građevinari u korekciju šta se tako značajno promjenilo preko vikenda.
[huh] Presmiješni su!
kolega,
za provjeru istinitosti:
imas moj nalog na IGH
provjeri…
[wink]
[/quote]
Moram priznati da ja vas kolega nikako ne mogu skužiti u petak ste tvrdili da je INGRA odlična kupnja sada odjedanput tvrdite da će građevinari u korekciju šta se tako značajno promjenilo preko vikenda.
[/quote]
tigrus@ ne zbunjuj nam starog barbu [huh]
[huh] Presmiješni su!
[/quote]
kaj se tiče novinara tu je mamić u pravu da su obične vucibatine……čast izuzecima
koji se bave novinarstvom …………….
kolega,
za provjeru istinitosti:
imas moj nalog na IGH
provjeri…
[wink]
[/quote]
[/quote]
tesko da sam u petak tvrdio da je INGR-R-A odlicna kupnja.
molio bi svoj post gdje to tvrdim.
ps. ako se dobro sjecam , ustvrdio sam svojevremeno da je ingra dobra kupnja na 40-41kn zbog trostruke pozitivne divergenicje, ali to definitivno nije bilo u petak.
primamljive su cijene ulpl-r-a, ingr-r-a, dlkv-r-a, jdpl-r-a i dr. … ali još ću malo pričekat, da vidim razvoj situacije, dosta puta sam izgubio zbog brzopletosti, sad nek lovica čeka, nikam mi se ne žuri…
gledam na limunu brojkice ove nazovi korekcije.. sve minusi neki, a ništa nije jeftinije neg je bilo.. pa kako je to moguće?