U najtežoj godini od domovinskog rata, dok borba protiv korupcije kuca na vrata bi IGH trebao vrijediti 2 booka? Oko 2 booka se vrte dionice tipa ATGR, HT, KODT..nastavite niz.
Ako toj ekipi dodamo IGH i postavimo eliminacijsko pitanje na testu inteligencije, zna se koga bi investitori eliminirali (NHF) [cool] [wink]
Šta to znači najteža godina od domovinskog rata?
Imaš gospodarski plan za oživljavanje gospodarstva, svijet se oporavlja od recesije uz inozemnu potražnju naše gospodarstvo bi trebalo ove godine izaći iz krize.
Uspoređuješ tu neusporedivo, tri četri različita sektora, rasti će i ATGR, HT KODT i IGH, samo je pitanje što će najviše rasti i gdje će se najviše zaraditi?
IGH je najbolja hrvatska građ. firma i to će još dugo biti tako!!!
za sljedeći tjedan je sigurno to da će sigurno svi odustat od daljnje kupnje……
sa prodajom se još neće krenut, al i bolje da se ne krene jer ak se krene grobiju
se crno piše……očekujem period promete od 5-10 milja…………….
Ja sam gotovo siguran da je Crobex krajem sljedećeg tjedna na 2300 bodova, očekujem mali pad početkom tjedna na malom prometu i onda dva tjedna konsolidaciju oko 2300 bodova s tim da je ozbiljnija prepreka tek oko 2500 bodova ali i ona će do proljeća biti uspješno svladana.
Isto tako sam siguran da su strani investitori i banke gladni hrvatskih dionica.
Ja sam gotovo siguran da je Crobex krajem sljedećeg tjedna na 2300 bodova, očekujem mali pad početkom tjedna na malom prometu i onda dva tjedna konsolidaciju oko 2300 bodova s tim da je ozbiljnija prepreka tek oko 2500 bodova ali i ona će do proljeća biti uspješno svladana.
Isto tako sam siguran da su strani investitori i banke gladni hrvatskih dionica.
Tako je! Svi ćemo se za par tjedana obogatiti..zahvaljujući vama.
Još samo nekoliko manjih prepreka, nekoliko malih i beznačajnih otpora i mini-korekcija od par dana tek tako reda radi da se iskrcaju drhtave ručice i evo nas na crobexu 5000.
Sigurno je u SAD-u ova korekcija tek mali odbijanac zbog tehničkog otpora, tek puka formalnost da crta ne bude previše uzlazna, a nakon toga opet sve ide pravocrtno gore jer to je jedini pravi smjer od za sljedeće desetljeće, a sve ostalo je hereza! Dokup i samo dokup! [thumbsup]
A stranim investotorima sigurno sline cure za ulaganjem u kvalitetne a podcijenjene hrvatske dionice, pa čovjek se onako zdravorazumski zapita zašto sve više pojedinačnih investitora trguje na stranim tržištima, zašto su se fondovi tamo već davno preselili pokraj ove neotkrivene hrvatske oaze dionica- zlatnih koka? [bye]
Tako je! Svi ćemo se za par tjedana obogatiti..zahvaljujući vama.
Još samo nekoliko manjih prepreka, nekoliko malih i beznačajnih otpora i mini-korekcija od par dana tek tako reda radi da se iskrcaju drhtave ručice i evo nas na crobexu 5000.
Sigurno je u SAD-u ova korekcija tek mali odbijanac zbog tehničkog otpora, tek puka formalnost da crta ne bude previše uzlazna, a nakon toga opet sve ide pravocrtno gore jer to je jedini pravi smjer od za sljedeće desetljeće, a sve ostalo je hereza! Dokup i samo dokup! [thumbsup]
A stranim investotorima sigurno sline cure za ulaganjem u kvalitetne a podcijenjene hrvatske dionice, pa čovjek se onako zdravorazumski zapita zašto sve više pojedinačnih investitora trguje na stranim tržištima, zašto su se fondovi tamo već davno preselili pokraj ove neotkrivene hrvatske oaze dionica- zlatnih koka? [bye]
Nećemo se svi obogatiti, ja osobno novac ne shvaćam kao bogatstvo meni su to samo brojke na ekranu. Ali ja sam jako uspješan jer rijetko griješim, tako ni sada neću pogriješiti.
Ovo u SAD-u je stvarno samo tehnička korekcija, jer burza ne može uvijek rasti tada bi svi zarađivali. Mora se malo i padati, mora netko i gubiti jer se trgovina na burzi odvija po principu straha i očekivanja.
Strani investitiori su u protekla dva-tri mjeseca kapitalizirali zaradu na razvijenim tržištima koja previše narasla, a pritom su rušili naše nerazvijeno tržište da bi se mogli ukrcavati kod nas. Naš rast će se odvijati pod korekcijom stranih tržišta.
Pojedinačni investitori koji trguju isključivo vanka su jako neuspješni i frustrirani investitori. Zašto?
Zato da oni iti malo razumiju burzu trgovali bi kod nas. Sada u americi lječe frustacije od gubitaka na zse. Bave se tko zna kakvim shortovima i trejdovima da na kraju opet ostavljaju svoje novce stranim investitorima. Ja to znam jer mi je barba Buffet rekao da na tim shortovima 80% investitora gubi.
Ja nikoga ne nagovaram na kupnju dionica u ovako nestabilnim ekonomskim okolnostima i uvijek kažem:
– ako niste sigurni radije pričekajte s kupnjom da Crobex prijeđe 3000 bodova jer će to značiti da je situacija u državi bolja.
pazite danas stižu opaki "markeri"……..pripremite se na skok likvidnosti……..
po meni 10 milja danas…………..
pazite danas stižu opaki "markeri"……..pripremite se na skok likvidnosti……..
po meni 10 milja danas…………..
da,da i to u prvih 10 min.trgovanja
[bye]
Crobex 1,56% u minusu šta se desilo
Još se nisu probudili ovi sporiji paničari kojima treba malo duže da skopčaju
Šta je sa tim brutalnim kapitalom izgleda umjesto ukrcaja da ide iskrcaj.
Izgleda da se i moderator zacrvenio od ovog silnog crvenila na našoj poštenoj ZSE