Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i amerikanci imaju svog Sanadera. Razočarao me. Tako lupetat kad se zna da burzi jako malo treba….

Burza vam je ka žena što je više maziš više daje…..
[/quote]

…drugima

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ConOBrien,
kako ono biješe pisalo prije … ako paničariš, paničari prvi

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Moram priznati da u svom dugom burzovnom stažu nisam nikada vidio da je trend rastući kako neki tvrde a mi svaki dan padamo.

staž ti je 4 mjeseca
bolje se ti baci na kanale

Postanite Eu-robovi

odlično se držimo

vidi se da je ovaj pad.. više psihološki zbog amerikanaca ..

popodne očekujem povratak na 0 ili mali rast .. i narednih dana juriš prema 2300
[thumbsup]

[/quote]

ja oekujem geRONIMO! [wink]

ConOBrien,
kako ono biješe pisalo prije … ako paničariš, paničari prvi

da, if you’re going to panic – panic early.

a logično slijedi da je stoga najgore paničarit- zadnji

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Moram priznati da u svom dugom burzovnom stažu nisam nikada vidio da je trend rastući kako neki tvrde a mi svaki dan padamo.

staž ti je 4 mjeseca
bolje se ti baci na kanale
[/quote]
nema posla…svi na burzu

bit će danas prodaje po diskontnim cijenama

http://seebiz.eu/hr/burze/azija-indeksi-u-najgoroj-seriji-u-pola-godine,66527.html

http://seebiz.eu/hr/burze/wall-street-obamina-najava-srusila-indekse-najostrije-u-tri-mjeseca,66524.html

danas sve po diskontnim cijenama

ludlum [thumbsup]

Drage kolege kad ste vec na forumu nebi bilo lose da ste napisli koji komentar

Šta je sa sindikatom danas njihovih članova nema ili je Sever raspustio podružnicu na poslovnome.

zasad se grobex iznimno dobro drži obzirom na trend preko bare. koliko još?

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

barbastari@ krcaju se….javit ce se oni kad dodje vrijeme za to… [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

prvi put otkad sam se rodio vidim da mirovinci brane tržište u Republici Hrvatskoj

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close