pa tebi sigurno nije smješno…meni zato suze cure kad čitam tvoje postove.. [lol] [lol]igra je prekinuta? valjda ste ju vi tehničari rasturali pa su ovi odustali .. prestrašno…evo sad mi više nije smješno..sad mi je žao ovih kaj čitaju vaše postove i ravnaju se po tome [bye]
pa tebi sigurno nije smješno…meni zato suze cure kad čitam tvoje postove.. [lol] [lol]igra je prekinuta? valjda ste ju vi tehničari rasturali pa su ovi odustali .. prestrašno…evo sad mi više nije smješno..sad mi je žao ovih kaj čitaju vaše postove i ravnaju se po tome [bye]
kolega, evidentno je da nisi u toku.
pitaj moderatore sto se dogodilo.
ako Vam je zao "ovih kaj čitaju vaše postove i ravnaju se po tome",
postajte svoje analize da vidimo s koliko znanja raspolazete.
dosadni ste s tim prepucavanjima. svi koji smo zadnje dvije godine u dionicama nemamo pojma. to je jedina istina
lijepa kupnja se slaze na KOEI-R-A iznad 470 kn…
[proud]
danas se opet zestoko lupalo po KOEI-R-A.
jedva su ga zaustavili…
zanimljivo je to da je crobex stao tocno na 2172.
[angry]
zanimljivo je to da je crobex stao tocno na 2172.
[angry]
Hmm, a kakva nam je likvidnost slijedećih mjeseci ?
Gospodo draga trebate znati da je jedino pravilo u dioničarstvu da nema pravila!
Imam i Tisak i Belje. Znam da će obje dionice za par godina desetorostruko vrijediti. No pitanje je da li će nas delistirati ili će nam napraviti squeez out, odnosno kakve su mogućnosti za to?
Npr. što mi vrijedi što će Sloga raditi milione pari cipela za Rusiju kad je delistirana sa burze? što vrijedi ako će Proficio zaraditi milijarde na nekretninama i obnovljivim izvorima energije ako ga delistiraju sa burze. Ili naprave dokapitalizaciju sa isklučenjem malih dioničara a nakon toga možda i squeez out??? Molim z acijenjena mišljenja a može se prebaciti ovaj post i na komentare trgovanja. Hvala!
P.S. Na Tisku i Belju se sudeći po top 10 vrlo lako može napraviti squeez out.
Imam i Tisak i Belje. Znam da će obje dionice za par godina desetorostruko vrijediti. No pitanje je da li će nas delistirati ili će nam napraviti squeez out, odnosno kakve su mogućnosti za to?
Npr. što mi vrijedi što će Sloga raditi milione pari cipela za Rusiju kad je delistirana sa burze? što vrijedi ako će Proficio zaraditi milijarde na nekretninama i obnovljivim izvorima energije ako ga delistiraju sa burze. Ili naprave dokapitalizaciju sa isklučenjem malih dioničara a nakon toga možda i squeez out??? Molim z acijenjena mišljenja a može se prebaciti ovaj post i na komentare trgovanja. Hvala!
Ma kaj ti je? Nema šanse. Pogledaj si top 10. Tu je jedan veliki problem što svi nešto piskaraju a malo čitaju. Da si čitao samo malo na temu squeeza znao bi kako to ide. Ovdje je to bar 10× raspravljano.
P.S. Vidim da je jedino zanimljivo na KOEI, neka neka, preslagivanja su dobra, samo neka RBA proda svoje, pa možemo preko 520.
lp
KOEI + 3,29 %
Brutalkni kapital, kako ga tigrus zove, ulazi?
lp
Ništa se ne bojte sutra idemo gore rekao je tigrus da smo u bullu i da više povratka na dole nema [lol]
postoje neke slične ideje ali ih je ova kriza odgodila, u slučaju squeeza todexa bi se išlo na IPO agrokorovih dionica