Sa nekim saznanjma sjedište HANFE biće premješteno u REMETINAC nakon RUMENIGA
MGMA-R-A,
SMA10 presjekla SMA50 nakon 4mjeseca ,vijeme je za početak novog trenda.
nemojte kasnije reći nismo znali..
Usput cijena je još na Crobexu 1100.
TRI mirovinca,kupuju.
Kakav promet…do sada 11.700.00,00. Pa čak je i Papadopulos vrijedio više!
http://www.bankamagazine.hr/default.aspx?TabId=102&View=Details&ItemID=56985
ovo mora da bu neka komedija ispala…..aj da vidimo kak budu to oni trgovali
između sebe…….prvi markeri…….sad neznam kaj bi trebali, vjerojatno sad štopat
cijenu…..eto to nam je napredak…..
malo pozitive za sutra
http://seebiz.eu/hr/banke/goldman-sachs-odusevio-dobit-60%25-bolja-od-ocekivane!,66494.html
MGMA-R-A,
SMA10 presjekla SMA50 nakon 4mjeseca ,vijeme je za početak novog trenda.
nemojte kasnije reći nismo znali..
Usput cijena je još na Crobexu 1100.
TRI mirovinca,kupuju.
Za vas jedna informacija ako niste znali MAGMA će godinu završiti sa 40 miliona kuna gubitaka nije baš optimistično.
a tko plaća te market makere? mislim, oni su vrlo izloženi gubljenju para ako su spremni balone kupovat u svim uvjetima.. ili će brzo u bankrot, ili ih se mora hraniti "likvidnošću"..
a tko plaća te market makere? mislim, oni su vrlo izloženi gubljenju para ako su spremni balone kupovat u svim uvjetima.. ili će brzo u bankrot, ili ih se mora hraniti "likvidnošću"..
neznam al ja ih budem zaobilazio da mi sad ne štopaju cjenu za gore….naravno nije ih
nigdje bilo kad je trebalo štopat za dole……..sve je to uigrano da se brstiju ovce…
di je onaj heroj kaj je tigrusu napiso da tečaj napravi [lol] [lol] ne treba tečaj sam nek piše kad kupuje kad prodaje- meni dovoljno [lol] [lol]
hehe, bas si pametan…
opet se zaustavilo na 2156.
prvi pokusaj proboja 2172 nije u potpunosti uspio.
ps. ako sam dobro shvatio – ti si taj koji kupuje kad ja prodajem?
ako je tako, onda si u zadnjih 40 dana dobrih 30-40 tisuca kuna u minusu.
a sta reci…. osim.. puno hvala, vrlo si ljubazan!
[cool]
[/quote]
[lol] [lol] [lol] pa di bi ja došao da bilo šta po ili obrnuto tebe radim? [lol]uopće ne kužim zašto ti sebe predstavljaš kao neki faktor za neš? [lol] ustvari si obični šibicar [lol] [lol] e zakaj si maknuo onu brončanu medalju? više nisi na onoj igri? rasturio si ju? [lol] [lol] [lol] tigrič je skužio da se po tome vide njegovo pravo znanje pa je odustao od igre [lol] [lol]
veze ti nemas. igra je prekinuta.
zasto toliko istih smajlica stavljas? ovih tu – [lol]
malo pretjerujes, nije tako smijesno.