Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

probili 2172….hihihihi
slijedeće probijanje 2199

Jednostavno treba zaboraviti bilo kakve špekulacije o nekom novom padu.
Stanje je neodrživo, a dionice više neće puno padati.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

nitko nije prokomentirao rast Koncara – KOEI-R-A + 2,4% na prometu 2,4 miliona kuna…

nesto se dogadja sa koncarom…
[rolleyes] [smiley]

a nije ni loš rast od 4 % na prometu 1500 kuna .. koei može sve 😉

i love koei!!!!

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

nitko nije prokomentirao rast Koncara – KOEI-R-A + 2,4% na prometu 2,4 miliona kuna…

[rolleyes] [smiley]

Kako tumačiš da je KOEI D.D. 14. siječnja 2010. ispao s posljednjeg mjesta u svojih top10 dioničara? Tad su imali oko 35 tisuća komada, a prvi sljedeći koji se pojavio dan poslije na tom posljednjem mjestu ima oko 24 tisuće?? Firma rasprodaje svoje dionice? Vjeruje u sebe? Ili neka muljaža?

Jednostavno treba zaboraviti bilo kakve špekulacije o nekom novom padu.
Stanje je neodrživo, a dionice više neće puno padati.

Izgleda da je bio ćorak sad ide proboj ali prema dole povlačenje na rezervne položaje.

Koje je ovo navlačenje na Podravci bilo ali ztako i treba onima koji ne misle glavom.

[rolleyes] [smiley]

Kako tumačiš da je KOEI D.D. 14. siječnja 2010. ispao s posljednjeg mjesta u svojih top10 dioničara? Tad su imali oko 35 tisuća komada, a prvi sljedeći koji se pojavio dan poslije na tom posljednjem mjestu ima oko 24 tisuće?? Firma rasprodaje svoje dionice? Vjeruje u sebe? Ili neka muljaža?
[/quote]

Nema nikakve veze s time dali firma Vjeruje u sebe ili ne jer firma kao takva ne može zaraditi ili izgubiti na rastu ili padu vlastitih dionica

.. ovime samo dođu do ekstra likvidnosti

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

@crnče,
pa ako misle da vrijede puno više nego što trenutno koštaju, zašto onda ne bi to unovčili na nekoj višoj razini?
Inače, ne pratim uopće tu dionicu, samo mi malo upada u oči, pa komentiram i pitam…

di je onaj heroj kaj je tigrusu napiso da tečaj napravi [lol] [lol] ne treba tečaj sam nek piše kad kupuje kad prodaje- meni dovoljno [lol] [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

PODRAVKA po ovoj cjeni je sigurno dugoročno ulaganje jer teško ćete naći nekoga sutra i narednih godina da mu je prodate zato za dugoročne buy.

[rolleyes] [smiley]

[/quote]

Ne pratim KOEI, ali u ovakvim slučajevima se najčešće ne radi o prodaji nego o prijenosu vlasništva na upravu ili zaposlenike

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Kada bi počelo neko preuzimanje bilo bi to sasvim ok za cijelo tržište. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

jedno je sigurno, u brodare se nema povjerenja već jedno 6 mjeseci……

New Report

Close