Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INA se utaborila na 1800kn.
ne ide vise ispod.

jos uvijek je jako jeftina.

ako bi bili ljubazni mi objasnit zašto, jer je na 1,51 BV , radi gubitke, sa lošim odnosom duga i kapitala i Ev/EBITDA iznad 70.po meni, lošije i od Podravke.
zaista bih cijenio ako bi naveli bilo koji argument za potcijenjenost Ine?

pozdrav, Muammer

رحمك الله يا قائد الوطن نعم فلسطين لن تعرف قائد محنك وصلب مثلك ووفق الله جميع فصائلنا البطلة وارجو

ne ide vise ispod.

U odnosu na 50% tržišta precjenjena od 30-50% i ovaj vaš poziv na kupnju je za one koji žele izgubiti zato pamet u glavu ovo je jako pregrijano a od glasina nema ništa jer je i jučer vlada demantira da nikakve prodaje INE nema niti će je biti a onaj tko je gledao sinoć Poslovni klub i tamo su naglasili da nikakve prodaje INE nema i da su to samo neutemeljene špekulacije.
[/quote]

a zakaj bi baš samo prodaja ine bila jedini razlog za rast cijene?
razlog rasta cijene može biti i puno banalniji-kao npr to da ima više kupaca nego prodavatelja…

ne ide vise ispod.

ako bi bili ljubazni mi objasnit zašto, jer je na 1,51 BV , radi gubitke, sa lošim odnosom duga i kapitala i Ev/EBITDA iznad 70.po meni, lošije i od Podravke.

pozdrav, Muammer
[/quote]
INA raste isključivo na glasinama koje su neutemeljene ako vlada kaže da nema prodaje i to ponovi 10 puta tada bi to trebalo nešto značit neki si i HG spot plaćali po 150 kuna prije koji dan i šta sada, a kolega tigrus se hvalio kako je sve prodao na 1740 i sada je vjerovatno malo kupio pa tu piše priče za malu djecu, kolega navedite fundamente INE pa pogledajte kako se trže slične kompanije i sve će vam biti jasno.

ne ide vise ispod.

pozdrav, Muammer
[/quote]

Kolega Muammer,

vi ste dokazano veliki covjek, a upravo dokazujete da nemate znanje.

razlog rasta INE je to sto je tako odlucio brutalni kapital.

morate biti temeljiti i nauciti pratiti kretanja brutalnog kapitala.

ali ajde da ne kazete da ne zelim dati kvalitetan odgovor prema Vasim mjerilima:
evidentno je da postoje sakrivene fundamentalne vrijednosti jer se to moze iscitati iz Tehnicke analize.

ne ide vise ispod.

pozdrav, Muammer
[/quote]
INA raste isključivo na glasinama koje su neutemeljene ako vlada kaže da nema prodaje i to ponovi 10 puta tada bi to trebalo nešto značit neki si i HG spot plaćali po 150 kuna prije koji dan i šta sada, a kolega tigrus se hvalio kako je sve prodao na 1740 i sada je vjerovatno malo kupio pa tu piše priče za malu djecu, kolega navedite fundamente INE pa pogledajte kako se trže slične kompanije i sve će vam biti jasno.
[/quote]

"kolega tigrus" je puno kupio na 1550-1570 i sve to prodao na 1640.
jer je bio padajuci trend.

ponovo je usao u INU na 1730-1740kn.
kad je potvrden rastuci trend.

znate li Vi oupce razliku izmedu rastuceg i padajuceg trenda?
[undecid]

ja pretpostavljam da INA raste ne zbog glasina već što Vlada javno iznosi da neće prodati INU
to je osnovni razlog rasta
a postavlja se pitanje zašto ne želi prodati zato što je sadašnja cijena INE mizerija za ono što vlada traži i koliko vrijedi
to su činjenice i kad dođe pravi kupac kad ponudi pravu puno višu cijenu od sadašnje to će vlada prodati a mi dobro zartaditi.

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/gfk-kupovna-moc-hrvata-samo-40-posto-europskog-prosjeka,66354.html

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/farmaceutika/imunoloski-zavod-pet-ponuda-skriveno-od-javnosti%2c-hanfa-suti!%3f,66312.html

Nisu svi ljubitelji Samodola
Valjda će doć red i na njga u redu za Remetinac

Građevinari u fokusu zbog Crne Gore

pa zna se da je samodol sanaderov čovjek. mislim da se je i sam pomirio da je gotovo pa odrađuje poslijednje zadatke. kako su krenuke čistke ja mu dajem još mjesec do dva i veselim se njegovom odlasku. mislim da će i crobex to honorirati sa barem 1% trenutnog dobitka.

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

Prije bih pomislio minimalno 11 % .

jel nekome ovo izgleda kao fond pumpanje pred kraj jer znaju da sutra ide potop? [shocked]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close