Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da nema ništa od deflacije..

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Nada Ružić: CROBEX će na 2.200 naići na razinu otpora

http://seebiz.eu/hr/burze/ruzic-crobex-ce-na-2.200-naici-na-razinu-otpora,66241.html

Ja ne vjerujem da se ovdje još uvijek pejstaju predviđanja ovakvih likova.Šta to još neko čita?

Mislim da će za neke slijetanje biti jako bolno.

da se dižu kamatne stope u vrijeme kada nije završila kriza. Nezodno IMHO. ili se prepustiti inflaciji, ili dići stope i zaustaviti rast ekonomije na počecima oporavka… potencijalno double dip.

_jučer Ameri skliznuli cca 1%
_Japanac malo manje
_Hong Hong u pozitvi
_Evropa i minusu 0,5%
-američki futuresi u laganom plusu
Dakle,svjetski vjetrovi su malo prohladni i nebi trebali previše utjecati na Hrvatsku

Možemo oćekivati dan sličan,nikakvom jučerašnjem, sa laganim padom.

Naravno,ako veliki ne odluće drugaćije.

Pod velikim ne podrazumjevam samo institucionalce već i naše individualne špekulante,koji dogovorno djeluju.Smatram da ih keš počima svrbiti s obzirom na šuškanja o preuzimanjima
ZAPI,VUPIK realizirano
INA postaje meta
Podravka je na udaru
DKVS bi mogla dobiti novog vlasnika
Za sada su na udaru prehrambena industrija i energetika.
Mislim da su dionice bolji izbor od keša jer preuzimanja dokazuju da smo jeftini,a preuzimanja će
rješiti i najveću boljku ZSE -likvidnost

Kolega pa i sinoć su vam rekli da nema nikakve prodaje INE nikome i ni pod kakvim uvjetima tako da su ove špekulacije za naivne.
[/quote]
Tko je jači taj tlači.Rusi dolaze.A oni imaju jako puno nafte.Ako se odluće na širenje Ina će se
morati prodati/ne samo INA nego i MOL/ili će postati kronični gubitaši.I onda će se prodati jeftinije.Imaš dvije opcije:
1.prodati odma
2.prodati kasnije jeftinije
Uz predpostavku da se Rusi odluće širiti.Izgleda da su donijeli odluku dolaskom u Srbiju i Bosnu.

[/quote]
Ne trebate mi zabijati aseve.
Nisam mislio da mi mali prodajemo Inu već da to treba napraviti država i MOL a tada bi i cijena bila
viša.

http://business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Lani-ugaseno-gotovo-12-tisuca-obrta

ovo je stvarna slika Hrvatske [angry]

…država je više kriva a ne recesija…i prije toga su mnogi bili na rubu…nameti su ogromni…čim pomisliš da otvoriš obrt već plaćaš neku taksu od 1000kn a dalje da i ne govorimo…računi i rješenja samo stižua neznaš niti o čemu se radi… neka država smanji svoj "grabež" od poduzetnika pa neče biti zatvaranja…
[/quote]
Vidim kolega da si poduzetnik kao i ja [thumbsup]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Najveći prinos, od 10,6 posto, lani je ostvario Erste Plavi fond, a najmanji, 8,4 posto bilježi AZ mirovinski fond.

Šta je sad gledav indexi EU vratili minus na pozitivnu nulu al našim FM izgleda to ne odgovara

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-rajic-u-ralu-logistiku-ulaze-200-milijuna-kuna,66282.html

pa kad netko kaze kako se ne manipulira sa trzistem!!!! Na osnovu kojih pakazatelja BLSC raste??? Jos jedan primjer kako se na kratak rok ne isplati prodavat.

ne bi imao ništa protiv da malo izmanipuliraju i UNPP kao BLSC [huh]

Deflacija je spika ljigavih bogataša, vlasnika velikih trgovačkih lanaca, trgovina i slični. Ipak, brinu se isključivo za vlastiti džep.

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

New Report

Close