Ova INA je kao mjehur od sapunice i najmanji povjetarac ako zapuše rasprsnuće se na tisuće komadića.
malo se vani crveni pa smo oprezni
[/quote]
Ovi na CNBC tvrde da prije sledećeg bulla tržište se mora korigirati između 15-20%, ne bi bilo prvi puta da su pogrješili ali malo su dosadni koliko o tome trube.
Na KOEI prodaja sve jača i jača i mogla bi uništiti snove sindikalaca o 550 kuna u kratkom roku.
vani su već na 70% ATH a kod nas su se stvari tek pokrenule, i mi ćemo korigirati ali prema 3000
vani su već na 70% ATH a kod nas su se stvari tek pokrenule, i mi ćemo korigirati ali prema 3000
Ma nemojte ta tržišta uopće uspoređivati mi smo bili napuhani kao žaba prije već će se raspasti ma samo se sjetite nekih cjena i doći će vam muma
LKPC 7000
INGRA 80 000
LEDO 20 000 i da dalje ne nabrajam to su bile čiste balončine toga ipak vani nije bilo.
Ova INA je kao mjehur od sapunice i najmanji povjetarac ako zapuše rasprsnuće se na tisuće komadića.
Jel to neki haiku, kolega? [wink]
Na ATPL je vidljiva akumalacija i to je dionica koja bi mogla u kratkom roku odraditi10-15% a i njeno poslovanje nije vezano za Hrvatsku a i BDI index se oporavlja po meni buy [thumbsup]
Ma nemojte ta tržišta uopće uspoređivati mi smo bili napuhani kao žaba prije već će se raspasti ma samo se sjetite nekih cjena i doći će vam muma
LKPC 7000
INGRA 80 000
LEDO 20 000 i da dalje ne nabrajam to su bile čiste balončine toga ipak vani nije bilo.
Kolega, dionice vrijede točno onoliko koliko je netko u datom trenutku spreman platiti za njih!
LKPC 7000
INGRA 80 000
Kolega, dionice vrijede točno onoliko koliko je netko u datom trenutku spreman platiti za njih!
[/quote]
Jedno je koliko one vrijede, a drugo je koliko je netko spreman dati za iste! Navedene cifre nisu bile balončine, nego zeppelini!
Meni je od početka jasno da ovaj čovjek traži bilo kakav razlog da sruši vladu samo mi nije jasno u čijim je rukama on daljinski upravljač.