čudno još nisu zablokirali INDG-R-A a porasla je cijelih 5,62% ,možda im je to promaklo. jel si je netko dobar s “gospodom” i hanfe pa da im to dojavi nema smisla da INDG ode toliko gore
danas su nam sve zablokirali ,najbolje da danas zatvore burzu . ma nije mi jasno zasto ingr-r-a(2,56%),dlkv-r-a(3,57%) i hdel-r-a(1,85%)
već po ne znam koji puta… ti postoci se u Mostichu računaju od zadnje jucerasnje cijene a blokada nastupa kada se pređe limit od jucerasnje prosjecne cijene…
Pod kojim uvjetima uopće nastaju blokade? Može i link umjesto odgovora.
Ingra danas ide bez limita
Prodaja:
41 000 – 10 komada
41999 – 3 komada
42 000 – 2 komada
43 000 – 3 komada
oko 45 000 – 114 komada[smiley2]
danas su nam sve zablokirali ,najbolje da danas zatvore burzu . ma nije mi jasno zasto ingr-r-a(2,56%),dlkv-r-a(3,57%) i hdel-r-a(1,85%)
LVCV je narastao samo 0.50 % a isto je blokiran. Računa se rast u odnosu na prosječnu cijenu, a ne na završnu. I to nije Samodolova izmišljotina već sličan sustav postoji i u Americi npr. i služi zaštiti ulagača. Ipak mislim da je puno bolje to riješeno na BTS sustavu nego na MOSTichu gdje je to katastrofalno regulirano.
moze ADPL?
hvala
greska
moze ADPL? hvala
S obzirom da je zatišje na burzi ( hrpu toga u blokadi ) može li netko
prokomentirati kakva je perspektiva RIZO -R-A dionice…….
Ajde eksperti da čujem Vaše mišljenje ………
Evo danas konačno utjecaj zbog dobrih rezultata na CROS, jer je sve poskidano, tako da je ostalo još samo 6 kom dionica na prodaji, uz stvarno veliki promet. Tako da ljudi imajte strplenja, jer i Jdos če doči na red![smiley11]
Uh sve mi raste nenormalno, pa što je ovo? E teta Bara teta Bara[smiley2]
I meni se ova godina čini nestvarna[smiley11]