to gosp. plavi,i ja mislim da će biti sutra dokupa na većini dionica……kakav euroherc-“svi ste vi glembajevi……………..”
Nadam se da ćete jeftino prodavati dionice, kako bi ušli u Euroherc, naravno vi koji nemate casha.
Treba postaviti par mina.
Ja ću ako padnu cijene pikirati sljedeće:
JDPL, MDKA, BLSC.
To su prave dionice po meni s dobrim izvještajima.
Nadam se da ćete jeftino prodavati dionice, kako bi ušli u Euroherc, naravno vi koji nemate casha.
Treba postaviti par mina.[smiley2]
Ja sam već postavio na Zabi,jedna je prošla,nadam se da ce jos koja uletiti 🙂
Moglo bi biti jeftine kupnje danas na nekim dionicama ako ekipa počne prodavat da bi kupili EHOS. Što se EHOSa tiče, do 50,000 kuna mi izgleda kao razumna kupnja.
I ja cekam ali mi blokiralo komplet gradjevinu osim tehnike…. Ako curne malo dolje prema 11K uzimam odmah… 🙂
Mislim da je sada vrlo ocigledna neucinkovitost i apsurdnost HANFA-inog rada! Ovo vise nema veze sa zdravim mozgom. Nitko u svijetu nije uspio kontrolirati trziste pa ne kuzim zasto Samodol misli da je on “choosen one” – mozda je previse gledao Matrix. On i dr. Ljubo su prava blagodat za razvoj burze u Hrvata! Koja bi to kombinacija bila… [smiley13]
Mislim da je sada vrlo ocigledna neucinkovitost i apsurdnost HANFA-inog rada! Ovo vise nema veze sa zdravim mozgom. Nitko u svijetu nije uspio kontrolirati trziste pa ne kuzim zasto Samodol misli da je on “choosen one” – mozda je previse gledao Matrix. On i dr. Ljubo su prava blagodat za razvoj burze u Hrvata! Koja bi to kombinacija bila… [smiley13]
Ovo je sad stvarno postalo živa nakarada….[smiley7]
danas su nam sve zablokirali ,najbolje da danas zatvore burzu . ma nije mi jasno zasto ingr-r-a(2,56%),dlkv-r-a(3,57%) i hdel-r-a(1,85%)
….Možda su ovi u Hanfi u “talu” s Grgićem pa su danas zblokirali sve dionice koje vrijede da bi ekipu usmjerili na Euroherc..???[smiley7]
Je li postoji koji razlog za ove blokade građevinara ili je to samo tako??? Ono netko od većih igrača mora sa suprugom u Mercator pa ne može i trgovati, a zna Antu i čovjek mu napravio uslugu…[smiley2][smiley2]
Zašto ne ? Možda mu donese bananu…