Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda to misliš zato što imaš građevinare a oni ne stoje bajno?! Nemoj sada napadati brodare jer moraš priznati da su oni najviše osjetili recesiju pa je sad došlo i njihovo vrijeme. Ja sam iz pomorskog mjesta pa me to posebno zanima.

[color=blue][/color]vizionar

Bez fonda ili sa fondom, bez mene ili samnom (bez) slijedeći tjedan mogli bi krenuti kao raketa.
Pogotovo brodari.
lp

zasto bi mogli brodari rast?daj argumentiraj to!
daj iznesi neku cinjenicu…da mogu ti dati 100% …..

dan poslje sutra

Bez fonda ili sa fondom, bez mene ili samnom (bez) slijedeći tjedan mogli bi krenuti kao raketa.
Pogotovo brodari.
lp

[/quote]
Pogledaj svjetske burze i sve će ti biti jasno!

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/trgovina/robert-petric-westgate-ce-se-isplatiti-za-25-godina,65459.html

Pogotovo brodari.
lp

[/quote]
Kaj misliš da mi je stalo do ocjena?
Hebe mi se živo.
Naš koje je moje mišljenje. Kada dobivam jedinice, znači da većinu iritiram, a svi znamo da je većina u krivu uvijek bila i uvijek će biti.

A kada mi se djele 100 ljudi misle kao i ja a to je loše.

A meni je bitno da dsx raste.
A zakaj up?
Budeš vidio.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

A meni je bitno da dsx raste.
A zakaj up?
Budeš vidio.

Da se nadovežem na tvoje nepobitne činjenice.
Jedva čekam da se balon brodara još malo više napuše, jer ATPL je bila 20 kn na početku 2004. i trenutnih 1000kn, znači 5000% rasta u 6 godina, tj. skoro 1000% rasta u JEDNOJ GODINI !!!

U 2007. pred kraj je bila skoro 4000kn, što je 20.000% rasta u 4 godine. Znači 5000% rasta godišnje

Mislim da su ove činjenice nepobitne. Kolega? A zakaj up?

LP

"Zlatno doba" burze je prošlo. To je bio san, sad slijedi java.

Gle fučka mi se.
Ali kolega pričate strave.
Nemrete uspoređivati atpl 2004 i danas.
Btw prošle godine dobio sam dividende: 50 kuna po dionici i još 1 dionicu za svakih 12.
Otprilike sam dobio oko 155 kuna po dionici što znači da je neka fer cijena 1500 kuna.
Zamisli da je cijena 20 kuna po dionici a dividenda 150????? Jebote kako bi to bilo divno.

So do the math man.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Znači opravdavaš rast od 1000% min godišnje pa sve do 5000% godišnje?

"Zlatno doba" burze je prošlo. To je bio san, sad slijedi java.

http://seebiz.eu/hr/fondovi/fondovi-gotovo-polovina-fondova-porasla-vise-od-1%25,65507.html

Crobex kupovni signal
http://www.svijet-dionica.net/index.php?option=com_content&view=article&id=153&catid=34

Ono s Ht-om u petak dovoljno govori kuda ide crobex. Prvo idu up sigurne dionice sa odličnom bilancom a zatim ju slijede ostale. Sličan scenarij je bio kad je Ht sa 230 otišao na 270.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Sutra će burza u malu korekciju na samom početku a onda ide gore predvođena brodarima. Mislim da će biti u plusu oko 2%.

New Report

Close