Bit će sve bolje u ponedeljak;dolaze ulagači sa skijanja i dobivamo novog precjednika(razlog za kratkotrajni uzlet),što mislite o tome? [sad]
Mislim da bi tržište najviše pozdravilo Nadana, jer kakav god bio ipak je ekonomist, za ovu dvojicu nisam siguran
Idu dionice zadnjih 20-ak min na -2/3%
Krece reli prema dole i nastavlja se slijedeci tjedan,a HT nebo zna dije granica [thumbsup]
Kakav promašaj (osim HT-a) !
Prekrasan kraj dana i solidan burzovni tjedan. [wink]
Pozdrav svima do ponedjeljka.
Kakvo pumpanje na kraju, šminkanje indexa, na 5 jačih dionica, doslovno u zadnjih 30 sekundi.
Kaj fondovi nemaju para za dizanje indexa čitav dan, ili se iskrcavaju čitav dan pa na kraju dižu index sa par kuna?!
Bit će sve bolje u ponedeljak;dolaze ulagači sa skijanja i dobivamo novog precjednika(razlog za kratkotrajni uzlet),što mislite o tome? [sad]
Kaj danas nije dobro? 0.72% smo u plusu i opet ne valja!! Pogledajte si HT, očito puno čestitki u 12mj!
Godina je dobro počela. Gubitnici tjedna Sanader i Tigrus. Evo im jedan prigodan naslov iz tiska:
Loša priprema, katastrofalna izvedba i tri pogubne procjene
Više sreće drugi puta i bez zamere [lol]
Godina je dobro počela. Gubitnici tjedna Sanader i Tigrus. Evo im jedan prigodan naslov iz tiska:
nemoj tako, on je u prosincu fino par puta zatrejdao i dignuo neku pinku. zato [thumbsup]
Ma pogledaj BD62 kako odleti!Da je netko opalio još samo 100000 po asku eto ga na 200kn.
Moja isprika,na 299kn!
nemoj tako, on je u prosincu fino par puta zatrejdao i dignuo neku pinku. zato [thumbsup]
[/quote]
Al zadavio je na početku tjedna sa tim padom eto toliko da sam mu to do danas pamtio.
Kakvo pumpanje na kraju, šminkanje indexa, na 5 jačih dionica, doslovno u zadnjih 30 sekundi.
Kaj fondovi nemaju para za dizanje indexa čitav dan, ili se iskrcavaju čitav dan pa na kraju dižu index sa par kuna?!
ne rade to fondovi,to su sitni špekulanti,vidi ERNT i ostale.
kolega Verdi,
znate Vi za onu narodnu:
ne vucite Tigra za rep!
[proud]
ma nebi sitni špekulantni imali korist od dizanja crobexa pred kraj trgovanja…. kupuje se dok je još jeftino…. kao što sam napisao ameri nisu pali nakon objave o više nego očekivanom broju otpuštenih radnika u prosincu….svi su se toga bojali, a ameri trenutno neutralno a nasdaq je čak u solidnom plusu +0.39%….