Vidim da je na Ini ista prica kao i kod zadnje spekulacije o kupnji rusa [undecid]
Takvih smeće članaka ima 99%. Stalno se plasiraju u medijima i to je dio naše stvarnosti. Koliko god se sa visokom tehnologijom hvalili s nekakvom transparentnošću i dostupnosti podataka čini mi se da su u doba Velike depresije ‘obični’ ljudi imali pouzdanije informacije.
Pogledajte vi to!!!!!
Snaga brutalnog portfelja;
HDEL + 1,60%[thumbsup]
Dlkv – 0,84%
Vdkt – 2,94% [bye]
Očigledno investicijska javnost dokupljuje HDEL dionicu s perspektivom, a prodaje neperspektivne Vdkt i Dlkv
Brutalnih 19000 kn prometa, a zadnjih sat vremena nema ni lipe [lol] Svi se trgaju da kupe tako perspektivnu dionicu.
Kolega Budalo!!
Viadukt ima tri puta manji promet od HDELa!! [bye]
Svega 6.xxx kuna [cry]
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-policija-cuva-sanadera-da-ne-pobjegne/468881.aspx
Za svaku kunu po 1 dan jedina pravda
Pa nije dr. Ivo mačka, da ima 9 života!!! [cool]
Svaka čast tko god to bio, naš je, čestitam.
Nadam se da češ sa tih 10k naraviti još 100 000 minimum
lp pobjedniku.
s 4 transakcije a treći ima 214.
koji car!
kao većinom, the lazy trader wins. [cool]
ZA DANAS u 13 sati predsjednički kandidat Milan Bandić je najavio izvanrednu konferenciju za medije. Zasad nije poznato što to Bandić hitnog ima za priopćiti zadnjeg dana predsjedničke kampanje, a da to nije kazao na jučerašnjoj pressici, koja je trebala biti posljednja uoči drugog kruga predsjedničkih izbora.
Kaj će sada ovaj lik izvaliti.
Treba vidjeti.
Možda je odustao.
ZA DANAS u 13 sati predsjednički kandidat Milan Bandić je najavio izvanrednu konferenciju za medije. Zasad nije poznato što to Bandić hitnog ima za priopćiti zadnjeg dana predsjedničke kampanje, a da to nije kazao na jučerašnjoj pressici, koja je trebala biti posljednja uoči drugog kruga predsjedničkih izbora.
Kaj će sada ovaj lik izvaliti.
Treba vidjeti.
Možda je odustao.
di se moze pratit uzivo?
nigdje ne piše…valjda na prvom…
ja sam na 24 sata non stop vijesti na maxtv
ali koliko je lud, dati će sam seebi autogol kao drug Ivo
Trgovanje nam je na 30% troškova kampanje pojedinog kandidata [rolleyes]