Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uravo se priprema drugi krug.
nemreš vjerovat koliko mi je lijepše pratiti ovo dok nemam niti love god brokera a kamoli da sam u dionicama.

Polagano ali sigurno se bid slaže. Čeka se usa i vjerojatni novi pop up nakon bdi
Današnji rast do 3%

p.s. opasnost promet se drasstično povečava na dax

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Svaki Mujo svoga konja tjera…………

..nadmudrivanje na ADRS-P-A…ne bi platili / pokupili nalog/ treba im dva sata da se odluče preskočiti 265,00 KN……..
…. trejderi na ATPL….čekate BDI….prpa , jel?
….THNK….. još uvijek prisutan strah………../ a od čega, pobogu…/
….JDPL….. tipka na blokadi je zablokirala….alo?
….. ZABA se probudila lijeno..ko i uvijek…a li isprsio se odmah PBZ–sa tričavim nalozima…
ajme, sirotinje…..
..Todorićevi brokeri NA SKIJANJU ….. da ne povjeruješ…Ledo, ništa..TISK, ništa…ostalo slabo….
… Državno blago…PTKM..brokeri na skijači, PODR…malo bolje, uletili analitičari politike iz poslovnog.hr….ostalo , samo NAZNAČENO…. skromno, JNAF npr…
…LRH..pokupio Ostoja…
…itd.itd….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

KUPNJE (1.079) – ATPL-R-A PRODAJE (9.866) – ATPL-R-A
Bidek je ko tanak led.
Nadam se da je to to što se tiče od talasanja politike za neko vrijeme.
Dogovor Kosor-Sanader je postignut.
Sanader je "izbačen" iz stranke sa negdje 200-300 miliona kuna u džepu.

I ja bio volio da mene netko izbaci iz stranke.

"Zlatno doba" burze je prošlo. To je bio san, sad slijedi java.

Malo je OT ali da li ste razumjeli ovu prognozu na HTV?

Auuuuu, al napumpaše ovo.

Očito se nekome jako žuri da napumpa market, tko zna zašto.
Oprez. Dotaknuta gornja linija trenda i koliko vidim, odbija se jako brzo prema dolje.

……sutra se neće odbit sigurno……….

Meni je za danas dosta.

Zelim vam ugodnu i laku noc. [tongue]

Upravo završio Poslovni klub:

odličan intervju Rohatinskog, kratko i jasno [thumbsup]

i onda na kraju uletava opet Kardum sa dva bisera:
1) veli prošla godina je bila loša – a Crobex u plusu 16,5%…. da mi je znat šta je njemu dobra godina…
2) veli da je zbog malog prometa teško prognozirati daljnji trend – kao da je veći promet onda bi mu bilo lako prognozirat [rolleyes] zato mu se valjda šef Motušić i obrukao na televiziji proglašavajući dno u proljeće 2008…..

i takav lik svaki tjedan ima pretplatu na termin na javnoj televiziji… Đuro poštedi nas

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Trebaju promjene u Poslovnom klubu, ovaj Kardum je loš.Pokazao se jako loš i uz to dosadan.Vrijeme ga je pregazilo.Motušić se nije obrukao,pa nije on kriv što su ga postavili za bude glavni.Nije to posao za njega.ali opet dobro je uzeti cc.30000-40000 kn mjesečno plaće.
Pa ovo na zse nije bilo ni u najboljim tragi komedijama.Sramota,ustvari slika momentalne gospodarske i političke situacije.Puno ljudi na krivim pozicijama.Mladi i obrazovani na burzi rada umijesto na ZSE.

…najjači mi je bio Rohatinsi na kraju, na pitanje kakva će nam biti 2010. godina kaže guverner;
– upravo onakva kakvu zaslužujemo svojim radom i ponašanjem [lol] [thumbsup]

A što se vi toliko "uzbudjavate" tko radi u privatnoj firmi ZSE i što takav u medijima Burzu gleda iz rakursa skupljača provizije od trgovanja?

No respect

A što se vi toliko "uzbudjavate" tko radi u privatnoj firmi ZSE i što takav u medijima Burzu gleda iz rakursa skupljača provizije od trgovanja?

Zato što više ne živimo u Jugi i ako me netko uzbuđuje mogu to slobodno izrazit [tongue]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Trebaju promjene u Poslovnom klubu, ovaj Kardum je loš.Pokazao se jako loš i uz to dosadan.Vrijeme ga je pregazilo.Motušić se nije obrukao,pa nije on kriv što su ga postavili za bude glavni.Nije to posao za njega.ali opet dobro je uzeti cc.30000-40000 kn mjesečno plaće.
Pa ovo na zse nije bilo ni u najboljim tragi komedijama.Sramota,ustvari slika momentalne gospodarske i političke situacije.Puno ljudi na krivim pozicijama.Mladi i obrazovani na burzi rada umijesto na ZSE.

Kardum je aktuelan ko lanjski snijeg. Prilog mu je sniman u ponedjeljak u jutro i srećom da ga nitko ni je zamjenio za onaj od prošlog tjedna. Čekam samo kad počne komentirati šta je bilo u subotu i nedjelju. A onda je počelo Otvoreno i kad sam vidio vrat od Hlo smučilo mi se pa sam morao to ugasiti. Šteta jer sam ostao prikraćen za genijalna promišljanja gospodina Banca.
Kad prvi put platim TV pretplatu sam sebi ću presuditi.

who dares, wins

New Report

Close