Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao prvo previše generaliziraš i sudiš. Meni nema goreg zanimanja od politike i ne vjerujem joj. Ali kad vidim nešto pozitivno onda to volim i nagraditi. Da je Kosorka bila kojim slučajem kontra sanadera, danas ne bi bila tu gdje je i ne bi mogla donositi koliko toliko suvisle ili bar značajno suvislije poteze od njezinog prethodnika. Dakle bila je mudra i i tek sad kad je na vlasti napokon nešto MOŽE ČINITI a to je treće koje ti ne vidiš. Za Hdz nikad nisam glasao. Mi primorci smo više lijevo orijentirani i ne podnosimo bahatost i jednoumlje. Ova žena ima bar 50% više obraza nego li je to imao njezin prethodnik. I meni je to za sad dovoljno. Kakve igrače ima uza sebe to je već drugo pitanje ali sad je situacija delikatna i mora dobro balansirati. I još jedna stvar. Da je barem više žena u politici svima bi nam bilo bolje.

A, ove priče o Kosorici i njenoj borbi iznutra podsjećaju me na one članove Saveza komunista koji su bili članovi samo stoga što se protiv aždaje moglo boriti jedino iznutra. Moš mislit!
Točno je, kako kaže i Letica u Otvorenom da se neki ljudi mogu i mijenjati na bolje, ali vjerujem da je to samo manji postotak u stanju. Vjeruješ li ti da su svi (ili najvažniji) članovi vlade odjednom počeli biti pošteni, nekorumpirani i stručni? Ponavljam, ili si lopov ili nisi. Ili držiš ljestve ili ne držiš. Točka.

[/quote]
Mene bi još više interesiralo što ti misliš na koji bi se način nešto po pitanju te dvoličnosti i nemorala moglo napraviti na bolje? Svjedoci smo da i u osobnim životima, da li na radnom mjestu ili u nekim drugim situacijama gledamo samo sebe i zaštitu vlastitog položaja u odnosu na druge. Mnogi od nas nismo ništa drugačiji od ovog društvanca u vladi i saboru.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Koljege

držite se brodara.
Naravno kratkoročno.
Bdi bi mogao imati solidan rast, a ako će išta krenuti – krenuti će brodari radi bdi.

Ako brodari neće krenuti ne vidim tko hoće (osim adpl i sličnih manipulatorskih mastorija plavog i njegovih fond managera )

A vidi brodare.
Ask jednostavno nestao.
[thumbsup]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Jaca je ušla u povjest
E sad samo treba materijala što više za pisat knjigu
Jaco 100 od mene

Koljege

držite se brodara.
Naravno kratkoročno.
Bdi bi mogao imati solidan rast, a ako će išta krenuti – krenuti će brodari radi bdi.

Ako brodari neće krenuti ne vidim tko hoće (osim adpl i sličnih manipulatorskih mastorija plavog i njegovih fond managera )

A vidi brodare.
Ask jednostavno nestao.
[thumbsup]
[/quote]
Povući će cijeli krobex za sobom.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Bulls trap!

Ova godina nam donosi oporavak [thumbsup]

Bulls trap!

Jezik pregrizao ! [lol]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

cipp* pa kakav mrtvi bull trap – idete up sigurno…jer će brodari vući

anricon* ma kakav mrtvi oporavak ove godine?
eventualno tamo krajem godine ili početkom 2011

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Uzlet na početku, i onda stanka, tko će povući dalje, a dionice već na +4%, Crobex čmrlji na +0,35

"Zlatno doba" burze je prošlo. To je bio san, sad slijedi java.

Analitičari: Investitori će nagraditi odluku HDZ-a
http://business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Analiticari-Investitori-ce-nagraditi-odluku-HDZ-a

za sada nista spektakularno.Valja vidjet sto ce nam donijeti ostatak dana. [undecid]

to bi bilo to za danas…..sutra je opet neradni dan a i svi su na skijači…..nažalost
ovo vam je vjerojatno točna analiza……još da dodam nema se love….

sad pokledajte topic "šta smo tržili"……svi se budu sigurno pohvalili sa prodajom….eto

New Report

Close