Blokiran VDKT! [smiley2]
Draga Ivana ili Ivane,
sto je ono mali Ivek napisao za VDKT prije neki dan???? Pogledaj malo i sto je Ivek pisao da kupuje….
Da te podsjetim – primarno VDKT i ATLS.
Izgleda da je mali luzer imao srece za sada.
Kako niko nije odgovorio nista na pitanje o black boxima zanima me hocu li sa ovim imati vise srece.
Da li iko sa mostica moze napraviti ovako nesto?
Crvena linija je prodaja, plava je kupnja, zuti markeri su transakcije, barovi su ukupna vrijednost (vise mi vrijedi nego kolicina).
Kao izvor za podatke je koristen mostich start.
a bit će da toga nema. nego kolega, izgleda da ste vi programer … počastite nas nečim [smiley11]
a bit će da toga nema. nego kolega, izgleda da ste vi programer … počastite nas nečim [smiley11]
Koliko znam, davno (5-6 godina) je tako nesto bilo implementirano u jednoj brokerskoj firmi koja je bila clanica na burzi. No, oni su imali most. Zanimalo me dokle su stigli ostali i da li je iko napravio nesto na mostichu.
Naravno da nisam samo programer, radim ovo za svoje investicijske potrebe.
Kako se blizi OMX ovo vjerojatno nece vise raditi, pa me zanimalo dokle su stigli ostali. No cini se da oni nisu ovdje ili im se ne odgovara.
Vidjet cemo sto ce biti kad se promjeni trgovinski sustav, mozda to sto radim odlucim podjeliti sa ostalima.
Uh, INGRA, dionica godine, kao što sam najavio , prodaja:
39 010 – 4 komada
39 775 – 1 komad
40 000 – 6 komada
50 000 – 7 komada
Kupnje od 36 000 ima 14 komada.
Slijedeći nalog na prodaji kad se poklopi – B L O K A D A [smiley1][smiley2]
HDEL opako izgleda, sada kupnje od 1000 – 934 komada
Prodaja do 1200 ima samo 567 komada od čega 300 komada na 1100.
I tu smo jedan nalog , pa idemo u B L O K A D U [smiley1][smiley2]
Mislim da se blokadi bliži i DLKV!!![smiley12]
HDEL opako izgleda, sada kupnje od 1000 – 934 komada Prodaja do 1200 ima samo 567 komada od čega 300 komada na 1100. I tu smo jedan nalog , pa idemo u B L O K A D U [smiley1][smiley2]
DA , evo ga , HDEL u B L O K A D I [smiley2]
Uh, INGRA, dionica godine, kao što sam najavio , prodaja: 39 010 – 4 komada 39 775 – 1 komad 40 000 – 6 komada 50 000 – 7 komada Kupnje od 36 000 ima 14 komada. Slijedeći nalog na prodaji kad se poklopi – B L O K A D A [smiley1][smiley2]
Evo ga, i INGRA u B L O K A D I .
Svašta.
[smiley2]
Mislim da je vrijeme da se krene razmisljati o prelasku u cash…..
Ove blokade, svakodnevni rast… malo preoptimisticno za moj ukus [smiley11]
Mislim da je vrijeme da se krene razmisljati o prelasku u cash…..
Ove blokade, svakodnevni rast… malo preoptimisticno za moj ukus [smiley11]
Ak se trend okrene pa nam više ne bu prijatelj, e onda bumo vidli blokade na sve strane, ne bumo ih mogli pobrojiti.
[smiley7]