Ne znam kako vama al već mi je dosta praznika. U ponedjeljak napokon opet normalni trading tjedan. Ups, sad vidim da je srijeda neradna…
daj se opustite kolega ,ionako nas ocekuje mrcvarenje ,malo prometi itd…pocetkom godine….
[/quote]
obojicu Kolega podrzavam i obojica ste u pravu..
i meni su postali pusti dani bez burze-ma kakva god bila!?
mnogi su poslovi na "stand by" dok je semafor zelen..
decki sve najbolje u ovoj godini..
ne znam da li je netko primjetio ali je Erste invest krenuo u široke izmjene i dopune statuta svih dioničkih i mješovitih fondova. da li mjenjaju postotak ulaganja u inozemstvu na višu vrijednost, želeći tako seliti kapital vanka, ostaje da se vidi.
Ne znam kako vama al već mi je dosta praznika. U ponedjeljak napokon opet normalni trading tjedan. Ups, sad vidim da je srijeda neradna…
daj se opustite kolega ,ionako nas ocekuje mrcvarenje ,malo prometi itd…pocetkom godine….
[/quote]
baš gledam večernji list i naiđem na ova dva posta gore
[/quote]
baš gledam večernji list i naiđem na ova dva posta gore
[/quote]
[smiley] link?
tiskano izdanje, ali jutarnji, ne večernji, kolega se zabunio, jutros čitao [tongue]
ne znam da li je netko primjetio ali je Erste invest krenuo u široke izmjene i dopune statuta svih dioničkih i mješovitih fondova. da li mjenjaju postotak ulaganja u inozemstvu na višu vrijednost, želeći tako seliti kapital vanka, ostaje da se vidi.
I KD mjenja neke stvari.Zakonska obaveza 70% u dionicama. Osnivaju se i novi fondovi.
[/quote]
ja bi rekao da vas ocekuje krv, znoj i suze.
[smiley]
[/quote]
[smiley]
[/quote]
takodjer sam ukesiran [wink],al ne vidim bas tako crno sve…. treba pronac prave bisere na tk. i nema zime….
[/quote]
[smiley]
[/quote]
takodjer sam ukesiran [wink],al ne vidim bas tako crno sve…. treba pronac prave bisere na tk. i nema zime….
[/quote]
bit ce placa, cini se.
[smiley]
evo mojih bisera za 2010. [thumbsup]
DDJH
JDPL
BLJE
ATPL
ULPL
KOEI
evo mojih bisera za 2010. [thumbsup]
DDJH