Prosle su vise od dvije godine od crobexa na vrhu. Kostolany bi rekao "sve ovisi o tome ima li papira vise od glupana ili glupana vise od papira".
Novac ulozen u dionice mi ne treba i nadam se da mi nece zatrebati jos godinama. Svim cvrstim rukama koji su u zadnjih godinu-godinu i nesto marljivo skupljali dionice kao i ja zelim u 2010. glupana vise od papira. Ako ne, opet dobro, jos jedna godina u A1 i kupnja, ubrati cemo plodove nesto kasnije, ali biti ce socniji.
Normalno, svima u prvom redu zeli obilje zdravlja i srece u iducoj godini, za sve drugo cemo lako [smiley]
Kolega drevil vidite i sami da nam ponestaje glupana.
Sve najbolje vam želim u Novoj godini, u kojoj će, nadam se, doći do izražaja ljepota kolege Lokalno Dno, i koji nam je obećao bull market do 2.199. godine [thumbsup]
Ostat će zapisano da je Crobex godinu završio na 2004 boda. Prinos 16,5% u 2009. godini.
Isti taj prinos u 2010. godini bi značio završetak na 2334, mislim da ćemo ga intra year debelo premašit… a onda na kraju ipak najviše ovisimo o Bernanke-u. Gledano u nominalnim brojevima svašta je moguće, gledano u realnim okvirima ima još prostora za rast ali ništa spektakularno.. vrijeme za kupnju je bilo u ožujku 2009. Svi koji su čekali analitičare koji su vikali suckers rally i ponavljali da je još prerano reć dali ide oporavak – su loše prošli.
Sretna Nova!
AJ da sam se složio ovaj put stobom
Sretnati ti NG i puno više uspjeha u idućoj
[/quote]
U ovoj godini mi je prinos portfelja 54% od 1.1.2009 do 31.12.2009. Hvala na lijepim željama ali ne treba mi više uspjeha u idućoj bio bi i više nego zadovoljan sa ovakvim uspjehom.
Ostat će zapisano da je Crobex godinu završio na 2004 boda. Prinos 16,5% u 2009. godini.
Isti taj prinos u 2010. godini bi značio završetak na 2334, mislim da ćemo ga intra year debelo premašit… a onda na kraju ipak najviše ovisimo o Bernanke-u. Gledano u nominalnim brojevima svašta je moguće, gledano u realnim okvirima ima još prostora za rast ali ništa spektakularno.. vrijeme za kupnju je bilo u ožujku 2009. Svi koji su čekali analitičare koji su vikali suckers rally i ponavljali da je još prerano reć dali ide oporavak – su loše prošli.
Sretna Nova!
tako je, kad nije dobro recimo upravo suprotno baš je dobro…..rulja sve guta…..
inače tržište funkcionira tako da nema nigdje nikog i onda svi uđu u ožujku i imamo
perfektnu godinu…..svašta, bolje ti je kupuj zapise ako si zadovoljan sa 15% i izloženom
riziku…..
[/quote]
Govorio sam o prinosu Crobexa, ne o osobnom prinosu. Osim toga svaki garantirani prinos koji je viši od kamate po kojoj se možete zadužiti nudi free lunch zaradu.
Kolega O’Brien s kime vi raspravljate?
Šta zna dete šta je 200 kila?
bez obzira na nase svađe i prepirke ZELIM SVIM FORUMASIMA SRETNU 2010 GODINU i da sta prije zaboravimo 2009 i NE P O N O V I L A S E E E E E E!!!!!!!!!
p.s. normalno da se nece ponovi 2009 kad ide 2010 [lol] [lol] [lol] [lol]
Ne znam kako vama al već mi je dosta praznika. U ponedjeljak napokon opet normalni trading tjedan. Ups, sad vidim da je srijeda neradna…
Ne znam kako vama al već mi je dosta praznika. U ponedjeljak napokon opet normalni trading tjedan. Ups, sad vidim da je srijeda neradna…
daj se opustite kolega ,ionako nas ocekuje mrcvarenje ,malo prometi itd…pocetkom godine….
Sretna nova godina svim forumašima u nadi da će dragi Bog dati da burza bude u lijepom rastu za dobro raspoloženje! Sretno!
morat će JDPL po bidu,zainteresiranih kupaca nema [sealed]
tigriću,di ga ti čekaš?
125kn – 130kn
i to samo mozda…
kupiti cu ako se odredeni drugi parametri posloze zajdeno sa tom cijenom.
[thumbsup]