Evo konačno Ameri završili u crvenom. Još se samo to čekalo. Sad ga majstori mogu zatući do ja.. [lol]
[lol] [lol] [thumbsup]
Nije mi jasno kako se nađu pojedini forumaši uvređeni kad napišem da nas banda lopovska pljačka
Zašto ?
Evo upravo Kardum sad objašnjava kako nismo pokradeni da je sve super eto tako naj veći gubitnici naj više narasli a naj veći dobitnici naj više pali e to je moguće jedino na zse naravno poštenoj
Krivo smo se razumjeli, a možda sam i ja pogrešno prokomentirao link koji sam objavio.
Istina je da ima lopovluka na sve strane, no na burzi je osnovno pravilo ponuda i potražnja.
Trenutno je na tržištu manjak kupaca tj.novca i višak dionica. S tom činjenicom lopovluk ima poveznicu samo u toliko što se svatko normalan pita da li je ovo država u kojoj je razumno ulagati u dionice.
Da ima manipulacija – vjerojatno ima jer smo mi postali narod koji ništa ne čini pošteno, ali ja za te manipulacije ne znam. Ako ih netko zna i za njih ima dokaze neka ih prijavi ili barem kaže novinarima.
Situacija je trenutno gadna s tendencijom da bude još gadnija. Svi koji su se mislili na brzinu obogatiti ili vratiti izgubljeno u posljednjih godinu dana će se izgleda ipak morati strpiti, uključujući i mene. Čast izuzecima koji pogode dionicu koja naglo raste, no takvih je malo, ako ih uopće ima. Čitajući postove posljednjih mjeseci držim da je više od 90% forumaša većinom u dionicama i da se nisu nadali ovakvom razvoju događaja. Rješenje za je čekati i biti strpljiv ili prodati sa gubitkom.
OMF i OIF-ovi su se priklonili stranim tržištima, a na ZSE trenutno ne ulaže nitko osim nas tzv "malih". Tu i tamo neki fond kupuje pokoju dionicu, ali to je beznačajno. No to se može naglo promjeniti kao što se dogodilo u travnju i svibnju ove godine.
[/quote]
Ma sve je OK.
O lopovluku na ZSE mogu se knjige pisat to je svima jasno samo mi tu nemožemo utjecati nimalo .
A za prijavit nekog za taj lopovluk to vam je kao kad se popišate u more
Sjetise Samodola on je sam rekao da je OMF i Dinkec dotukli zse što su naglo i nekontrolirano rasprodali dionice i povukli pare ,a to nije u skladu i šta se desilio ništa osim što je burza propala
Samo jedan veliki primjer javno iznesen na TV a primjera što se rješavaju između njih mogao bi do jutra pisat
Akako da se vrate mali ulagači kad ti veliki čekaju kao hijene i zavuku odma ljudima ruku u đep i to bez imalo stida do ramena tu je problem i to veliki
Ajme novog monitora na PG. Dubina do ja.. [thumbsup]
Prva generacija je zakon.
[thumbsup]
Dobra je i Fima. Preglednija je. Kad upariš to dvoje imaš naj bolje što se kod nas nudi.
je li danas radimo do 13 ili sutra? mislim na promet? još nemamo 1mil [yawn]
sutra..