Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo konačno Ameri završili u crvenom. Još se samo to čekalo. Sad ga majstori mogu zatući do ja.. [lol]

[lol] [lol] [thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Ajme novog monitora na PG. Dubina do ja.. [thumbsup]

who dares, wins

Nije mi jasno kako se nađu pojedini forumaši uvređeni kad napišem da nas banda lopovska pljačka
Zašto ?
Evo upravo Kardum sad objašnjava kako nismo pokradeni da je sve super eto tako naj veći gubitnici naj više narasli a naj veći dobitnici naj više pali e to je moguće jedino na zse naravno poštenoj

Krivo smo se razumjeli, a možda sam i ja pogrešno prokomentirao link koji sam objavio.

Istina je da ima lopovluka na sve strane, no na burzi je osnovno pravilo ponuda i potražnja.
Trenutno je na tržištu manjak kupaca tj.novca i višak dionica. S tom činjenicom lopovluk ima poveznicu samo u toliko što se svatko normalan pita da li je ovo država u kojoj je razumno ulagati u dionice.
Da ima manipulacija – vjerojatno ima jer smo mi postali narod koji ništa ne čini pošteno, ali ja za te manipulacije ne znam. Ako ih netko zna i za njih ima dokaze neka ih prijavi ili barem kaže novinarima.
Situacija je trenutno gadna s tendencijom da bude još gadnija. Svi koji su se mislili na brzinu obogatiti ili vratiti izgubljeno u posljednjih godinu dana će se izgleda ipak morati strpiti, uključujući i mene. Čast izuzecima koji pogode dionicu koja naglo raste, no takvih je malo, ako ih uopće ima. Čitajući postove posljednjih mjeseci držim da je više od 90% forumaša većinom u dionicama i da se nisu nadali ovakvom razvoju događaja. Rješenje za je čekati i biti strpljiv ili prodati sa gubitkom.
OMF i OIF-ovi su se priklonili stranim tržištima, a na ZSE trenutno ne ulaže nitko osim nas tzv "malih". Tu i tamo neki fond kupuje pokoju dionicu, ali to je beznačajno. No to se može naglo promjeniti kao što se dogodilo u travnju i svibnju ove godine.
[/quote]

Ma sve je OK.
O lopovluku na ZSE mogu se knjige pisat to je svima jasno samo mi tu nemožemo utjecati nimalo .
A za prijavit nekog za taj lopovluk to vam je kao kad se popišate u more
Sjetise Samodola on je sam rekao da je OMF i Dinkec dotukli zse što su naglo i nekontrolirano rasprodali dionice i povukli pare ,a to nije u skladu i šta se desilio ništa osim što je burza propala
Samo jedan veliki primjer javno iznesen na TV a primjera što se rješavaju između njih mogao bi do jutra pisat
Akako da se vrate mali ulagači kad ti veliki čekaju kao hijene i zavuku odma ljudima ruku u đep i to bez imalo stida do ramena tu je problem i to veliki

komentar danasnjeg otvaranja: PISKIT CU,KAKIT CU [lol]

Ajme novog monitora na PG. Dubina do ja.. [thumbsup]

Prva generacija je zakon.
[thumbsup]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Dobra je i Fima. Preglednija je. Kad upariš to dvoje imaš naj bolje što se kod nas nudi.

who dares, wins

je li danas radimo do 13 ili sutra? mislim na promet? još nemamo 1mil [yawn]

sutra

who dares, wins

je li danas radimo do 13 ili sutra? mislim na promet? još nemamo 1mil [yawn]

sutra..

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

ma znam da je sutra ali kao da je danas

U NG ulazimo sa Crobijom ispod 2000.
Iduća nek bude 3000.
Jeli želim puno?

who dares, wins