Ma pogledajte vi tu snagu brutalne vrijednosti………. [thumbsup] opet plivamo u kontra smjeru
Podr + 0,00% !!!!!!!!!!!!!!!
Lkpc – 3,02% [bye]
što se mene tiče,može i repriza ove godine-dno u 3mj,pa jedno dva dobra jasna vala i kraj na 2000-2300,pa ćemo jašiti
Ma pogledajte vi tu snagu brutalne vrijednosti………. [thumbsup] opet plivamo u kontra smjeru
Lkpc – 3,02% [bye]
Podr na +1,02%……….trebam li vas zapitati gdje bi ste radije bili???
U podr ( sa ulazom na 280 kn ) ili lkpc ( na 1.850kn )??
Do you feel lucky???
So do you???
[lol]
A tuge…
I majstori opet imaju glasača…
He he kod nas u Splitu ima jedan dobar radijski jingl, koji između ostalog kaže…
što smo mi Hrvati podnijeli, ne bi Rusi……
nema druge nego podnositi, trpjeti i čekati, ne vjerujem da će majstori izdržati cijelu 2010…
A treba nam samo malo optimizma i nade….
Kad nisam do sada, ni sada prodavati nema smisla, iako će ovo po svemu sudeći još kliziti možda do Crobija 1800, a ni gledat i pratiti do daljnjega, stoga
drage kolege Sretna Vam Nova 2010
možemo mi izdržati više od Rusa
sve mirno trpimo, neka nas samo gaze, naši su, pravi Hrvati i rodoljubi…
:))))))
Lkpc – 3,02% [bye]
Na koliko su ti HDEL i THNK jesu pali 30% od kad si ih kupio, ovdje puno brže plivaš vjerovatno zato što te struja nosi a ni vodopad ti nije daleko [tongue]
Eto samo primjera kako su stučni ovi u brokerajima – ni jedan od njih 10 nije predvidio pad, a ova "očekuje veću korelaciju s vanjskim indexima". Ne znam da li je svjesna u kojoj državi živi…
Kao sto sam pisao prije 20-ak dana.Prodajite svoje dionice jer nas ocekiva veci pad u prvom kvartalu slijedce godine,a nakon toga samo dokup i dokup.
aha 7,5 milja na dijonicama za sad ……izgleda da ulazimo u ritam prometa ispod
10 milja…..sljedeće godine predviđam cca 5 milja dnevno…….živili fondići….